Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Οι προβλέψεις του Γλεντιού στον τελικό !


Έφτασε η ώρα!
Σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί ο τελικός του, πιθανότατα, καλύτερου μουσικού show του κόσμου. Τα αστέρια του βρετανικού X Factor θα μας τραγουδήσουν για μία τελευταία φορά από τη σκηνή του talent show και θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή. Βέβαια, όσοι είναι αναγνώστες του Γλεντιού, γνωρίζουν από νωρίτερα ποιος θα έφτανε μέχρι εδώ, καθώς όλες οι προβλέψεις μου (3/3) έπεσαν μέσα!


Cher Lloyd


Από την πρώτη της audition, την 1η Σεπτεμβρίου, είχα προβλέψει ότι η, αγαπημένη μου και τόσο ιδιαίτερη, Cher Lloyd θα ήταν η νικήτρια του εξαιρετικού μουσικού show. Με μεγάλη μου χαρά, σας ανακοινώνω ότι η Cher έχει φτάσει στον μεγάλο τελικό!

Δείτε την ευαίσθητη πλευρά της Cher μέσα από την ερμηνεία της στο Stay...



Και τη μοναδικότητα και την ένταση της στο performance, μέσα από το Walk This Way...



Στις 28 Σεπτεμβρίου, μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση (audition και boot-camp) και ενώ είχαν μείνει 32 άτομα, προέβλεψα και το ποιος θα πάρει τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Δύο ανατριχιαστικές ερμηνείες αυτών των προβλέψεων μου σας παρουσίασα και στις 8 Νοεμβρίου...


Matt Cardle


Τη 2η θέση είχα προβλέψει ότι θα την πάρει ο υπέροχος Matt Cardle, ο οποίος στη συνέχεια συγκλόνισε με τις γεμάτες συναίσθημα ψηλές του νότες... Ο Matt βρίσκεται επίσης στον τελικό!

Δείτε την αντριχιαστική φωνή του Matt, μέσα από το Knights in White Satin...



Και δείτε τον να ερμηνεύει υπέροχα με την κιθάρα του το Baby One More Time !!!



Rebecca Ferguson


Την 3η θέση είχα προβλέψει ότι θα την κατακτήσει η γλυκιά μαμά από το Liverpool, η Rebecca Ferguson, η οποία μέσα από τα live απέδειξε την κλάση της, και ανέδειξε τη μοναδική, αναγνωρίσιμη και εύθραυστη φωνή της... Και η Rebecca βρίσκεται στον τελικό!

Ακούστε την απίστευτη και τρυφερή χροιά της στο Wicked Game...



Και ένα τραγούδι που δείχνει ότι η κοπέλα έχει σφραγίδα... Motown !!!




One Direction



Στις 2 Νοεμβρίου, είχα ετοιμάσει το θέμα Πως πάνε οι τρεις επιλογές του Γλεντιού. Σε αυτό το θέμα είχα αναφέρει ποιοί είναι οι βασικοί αντίπαλοι των Cher, Matt και Rebecca. Εκεί, λοιπόν, είχα εντάξει και το συγκρότημα που συμπληρώνει τον τελικό, τους One Direction.

Οι One Direction είναι 5 νέα παιδιά που δεν ήταν συγκρότημα άλλα ενώθηκαν μετά την πρώτη φάση και τώρα κάνουν όλα τα κοριτσάκια στη Μεγάλη Βρετανία να παραληρούν!

Μπορούν να τα κάνουν να φωνάζουν με τραγούδια όπως το Summer of '69...



Αλλά και με πιο ρομαντικά τραγούδια, όπως το Chasing Cars...



Κλείνοντας, μπορούμε να πούμε ότι οι προβλέψεις μου δεν θα έχουν, πιθανότατα, την τελική κατατάξη της επιλογής μου (η οποία βασίστηκε απλώς στο ποιός/ποιά μου άρεσε παραπάνω). Η William Hill, λίγες ώρες πριν τον τελικό δίνει τις εξής αποδόσεις:

Matt Cardle 1.83
Rebecca Ferguson 3.50
One Direction 3.75
Cher Lloyd 21.00

Παρ' όλα αυτά, οι 4 φιναλίστ είναι παγκοσμίου επιπέδου, και, ενώ θα μου λείψουν σε εβδομαδιαία βάση, θα χαρώ να δω τις τεράστιες καρίερες που σίγουρα τους περιμένουν!


by Dominic

1 σχόλιο: