Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πως πάνε οι τρεις επιλογές του Γλεντιού ;


Έχω δηλώσει ξανά ότι παρακολουθώ φανατικά κάθε εβδομάδα το βρετανικό X Factor. Είναι μία εξαιρετική παραγωγή, στην οποία βλέπεις, πραγματικά, παγκόσμιους σταρ να ξεκινούν την πορεία τους. Και δεν υπάρχει πιο συναρπαστική περίοδος, από την άνοδο αυτών των ταλαντούχων ανθρώπων στην καλλιτεχνική καταξίωση.

Πριν ξεκινήσουν, λοιπόν, οι live εμφανίσεις, είχαμε κάνει τις προβλέψεις μας. Νικήτρια είχα ανακηρύξει τη μοναδική Cher Lloyd, ενώ την καλύτερη τριάδα συμπλήρωναν ο υπέροχος Matt Cardle και η εξαιρετική Rebecca Ferguson. Και οι προβλέψεις μας δεν πάνε καθόλου άσχημα! Και οι τρεις καλλιτέχνες συνεχίζουν, ενώ και οι τρεις βρίσκονται μέσα στις τέσσερις καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα!


Cher Lloyd

Είναι κλασική περίπτωση love her or hate her. Τα βίντεο της στο YouTube έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Και τα like με τα unlike ισορροπούν. Είτε κερδίσει, είτε δεν κερδίσει, προσωπικά τη λατρεύω! Πιστεύω ακράδαντα, ότι αποτελεί το next big thing στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα. Με συναρπάζει σε κάθε της εμφάνιση και δεν υπάρχει περίπτωση να μη δω ξανά και ξανά το τραγούδι της μέσα στην εβδομάδα. Είναι μόλις 17 χρονών. Και είναι ξεχωριστή, καλλιτεχνική, ευαίσθητη και δυναμική σε κάθε τι που κάνει.

Μπορεί να γεμίσει τη σκηνή, όπως έκανε με το συνδυασμό των τραγουδιών No Diggity & Shout...


Και μπορεί να σε συγκινήσει με την ευαίσθητη ερμηνεία της στο Stay...


Μακάρι να κερδίσει, αλλά, όπως και να 'χει, αποκλείεται να μην κάνει τεράστια καριέρα. Θα τη θαυμάζουμε για χρόνια...


Matt Cardle

Ο Matt με τη λεπτή αλλά και έντονη και δυναμική φωνή είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί να κερδίσει. Και ο λόγος είναι απλός: δεν υπάρχει κορίτσι που να μην τον έχει ερωτευτεί και με το δίκαιο τους! Έχει κάτι από τον Noah του Notebook, έχει υπέροχη ερμηνεία και μπορεί να τραγουδήσει νότες που ελάχιστοι άνδρες μπορούν να φτάσουν.

Η καλύτερη ερμηνεία του ήταν στο κομμάτι του Bruno Mars, το Just the way you are. Ανατριχιαστική...



Rebecca Ferguson

Της το λένε και της το ξαναλένε και έχουν απόλυτο δίκαιο. Είναι η μοναδική για την οποία μπορείς να πεις σίγουρα ότι έχει recording voice. Ξεχωριστή φωνή, που την καταλαβαίνεις, δεν την μπερδεύεις με καμία άλλη, και είναι παγκοσμίου επιπέδου. Ευαίσθητη φωνή, ευαίσθητη και γλυκιά και η παρουσία της. Η Rebecca από το Λίβερπουλ είναι πραγματικά αξιαγάπητη, για τον χαρακτήρα της, το στυλ της και την εύθραυστη ερμηνεία της...

Δείτε τη μοναδική ερμηνεία της Rebecca στο κομμάτι Wicked Game. Σε αφήνει άφωνο...



Το X Factor, όμως, δεν έχει μόνο τρία ταλέντα και στη συνέχεια μέτριους υποψηφίους. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό. Και γι' αυτό σήμερα σας παρουσιάζουμε και τους 3 εξαιρετικούς υποψήφιους που "απειλούν" την τριάδα του Γλεντιού.


Aidan Grimshaw

Αποτελεί τον προσωπικό μου 4ο πιο αγαπημένο με μικρή διαφορά από την τριάδα. 18 χρονών, με ένα νευρικό και έντονο δικό του στυλ. Περίεργος και μοναδικός ο Aidan, είχε στο πρώτο live μία ερμηνεία που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει...



One Direction

Η Μεγάλη Βρετανία παραληρεί γι΄αυτούς! Υπάρχει πραγματικά φρενίτιδα για τους One Direction, που είναι πέντε παιδιά που ήρθαν σαν ξεχωριστοί υποψήφιοι και τους ένωσε η παραγωγή σαν γκρουπ. Τους καθοδηγεί ο Simon και αυτό είναι σίγουρα ατού. Στοιχηματικά, αποτελούν το 2ο φαβορί! Είναι πέντε αγόρια που, με τη ζωντάνια τους, έχουν ξεσηκώσει όλα τα μικρά κοριτσάκια της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ορισμός του boy-band...



Mary Byrne

Η Mary δούλευε για πάρα πολλά χρόνια στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Tesco. Δεν είχε την αυτοπεποίθηση να κάνει το βήμα παραπάνω. Τώρα, στα 50 της χρόνια, το τόλμησε και δικαιώθηκε. Όλοι συγκρίνουν την περίπτωση της με αυτήν της Susan Boyle, αν και η ίδια είναι μία πιο δυναμική γυναίκα. Στις ερμηνείες της, βλέπεις στο πρόσωπο της, και σε όλο της το σώμα το πόσο πολύ νιώθει αυτά που τραγουδάει. Και μεταφέρει αυτό το συναίσθημα έντονα σε όλους...




Έχετε καταλάβει ότι κάνω απελπισμένες προσπάθειες να σας πείσω να το παρακολουθήσετε, ε; Αν είδατε τα βίντεο, πιστεύω ότι καταλάβατε ότι αξίζει!


by Dominic

1 σχόλιο: