Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Cher Lloyd - Winner of X Factor 2010 ! (video)


Το βρετανικό X Factor είναι μία εκπληκτική παραγωγή, η οποία με έχει κερδίσει από την περσινή χρονιά και φέτος αποφάσισα να την παρακολουθώ κάθε βδομάδα, από την πρώτη κιόλας μέρα.

Πιθανώς να φαίνεται λίγο υπερβολικό να ακολουθεί κάποιος ένα τέτοιο show από μία χώρα του εξωτερικού, ιδιαίτερα όταν το αντίστοιχο show υπάρχει και στην Ελλάδα. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχει καμία μα καμία σχέση το ένα show με το άλλο.

Η βρετανική παραγωγή είναι τεράστια. Σε κάθε μέρος της Βρετανίας στο οποίο γίνεται audition ο κόσμος συρρέει εκεί κατά χιλιάδες. Οι υποψήφιοι είναι χιλιάδες ενώ το live κοινό σε κάθε μέρος αγγίζει τις 3,5 χιλιάδες. Η κριτική επιτροπή (κάνετε τη σύγκριση με την ελληνική για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας) αποτελείται από τον απόλυτο κριτή (δεν θα ήταν το ίδιο ενδιαφέρον χωρίς την απίστευτη προσωπικότητα του) Simon Cowell, την τόσο μα τόσο όμορφη και συμπαθητική Cheryl Cole, τον χαμογελαστό Louis Walsh και την επίσης συμπαθέστατη Dannii Minogue. Μία ματιά στα βιογραφικά τους θα σας πείσει για το ειδικό βάρος της επιτροπής.

Οι παρουσιαστές Dermot O'Leary και Konnie Huq είναι επίσης εξαιρετικοί, συμπάσχουν με τους συμμετέχοντες και είναι πάντα χαμογελαστοί.

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του βρετανικού X Factor είναι ότι εξαιτίας της παραγωγής, των ανθρώπων που την απαρτίζουν, της συμμετοχής χιλιάδων θεατών και αμέτρητων ταλαντούχων νέων παιδιών, έχει δημιουργηθεί ένα πάρα πολύ feel-good πρόγραμμα (δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο με το δικό μας).

Η αγωνία που σου προκαλεί το δευτερόλεπτο που ξεκινάει η μουσική, και ένα νέο παιδί τραγουδάει τις πρώτες νότες μπροστά σε 3,5 χιλιάδες ανθρώπους και 4 κριτές για να αλλάξει τη ζωή του και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα είναι κάτι το μοναδικό. Συμπάσχεις με την αγωνία των παιδιών και χαμογελάς όταν τα καταφέρνουν και στεναχωριέσαι όταν αποτυγχάνουν.

Και ενώ την προηγούμενη season ήμουν εντυπωσιασμένος με το επίπεδο των συμμετεχόντων που ήταν ασύληπτο, φέτος, έχοντας δει τα δύο πρώτα επεισόδια, είχα απογοητευτεί γιατί δεν έβρισκα ούτε έναν να πλησιάζει το ταλέντο της περσινής top 6άδας. Και ύστερα ήρθε το τρίτο επεισόδιο...

Και μέσα από αυτό το επεισόδιο, και ενώ έχει ακόμα μήνες μπροστά του το show, θα ρισκάρω (και θα προσπαθήσω να δικαίωσω το Γλέντι για την πρόβλεψη !!!) και θα πω ότι πιστεύω ακράδαντα ότι βρήκα τη νικήτρια της χρονιάς και μία κοπέλα που θα ακούσουμε για αυτήν αρκετά τα επόμενα χρόνια.

And the winner of the UK X Factor is... Cher Lloyd! Η κοπέλα είναι αξιαγάπητη. Ανέβηκε στη σκηνή με καλλιτεχνικό άγχος, χαμόγελο, απλότητα, και με το που μπήκε η μουσική όλα άλλαξαν. Απέκτησε ένα απίστευτο στυλ, μία μοναδικότητα που την έκανε να ξεχωρίσει. Κάθε δευτερόλεπτο της audition της σε έκανε να χαζεύεις το ταλέντο της και την ικανότητα της να τη συμπαθείς. Τραγούδησε το Τurn my swag on. Δείτε, λοιπόν, τη... 16χρονη μελλοντική νικήτρια του βρετανικού X Factor!




by Dominic

3 σχόλια:

  1. εξαιρετική αυτή η κοπέλα ...διαθέτει το πακέτο κα σκεφτείτε ότι γεννήθηκε το 1994!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kali i cher den lew... ela omws otan vlepw tin Cheryl tipota den sigkrinetai mazi tis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με 2,5 εκατομύρια views ήδη και τη χαμηλότερη απόδοση (3,5) στη william hill η πρόβλεψη μου έχει ξεκινήσει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Vamos Cher !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή