Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

X Factor 2010 - Η τελική τριάδα ! (+ videos)


Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με το φετινό επίπεδο του βρετανικού X Factor που με μεγάλη ανυπομονησία το παρακολουθώ κάθε βδομάδα. Το λέω για άλλη μια φορά ότι όσοι θέλουν να δουν ένα πραγματικό μουσικό show ανάδειξης εκπληκτικών ταλέντων, θα πρέπει να μη διστάσουν να παρακολουθήσουν αυτήν την εξαιρετική παραγωγή.

Όπως είχα γράψει
, θεωρώ ότι έχω βρει ποια θα είναι η νικήτρια φέτος, μόλις από την πρώτη της εμφάνιση. Μέχρι στιγμής τα πάμε πολύ καλά, καθότι έχει την υψηλότερη επισκεψιμότητα στο YouTube και μία από τις καλύτερες στοιχηματικές αποδόσεις. Η Cher Lloyd είναι φανταστική, μία κοπέλα μόλις 16 χρονών με απίστευτη μοναδικότητα.

Εχθές, ολοκληρώθηκε η φάση της πρώτης προεπιλογής. Από τα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα που δήλωσαν συμμετοχή, έμειναν μόνο 32. Αυτοί οι 32 (8 σε κάθε κατηγορία) την άλλη βδομάδα θα γίνουν 12 και όλα θα είναι έτοιμα να αρχίσουν τα live.

Σε αυτήν τη φάση θα ρισκάρω, λοιπόν, λίγο ακόμα και θα σας παρουσιάσω αυτούς που πιστεύω ότι θα συνοδεύσουν τη Cher στην τελική τριάδα!


Cher Lloyd


Αλλά, first things first (που λένε και οι φίλοι μας οι βρετανοί)! Πρώτα θα σας παρουσιάσω την εμφάνιση της Cher στο δεύτερο γύρο (bootcamp) που ήταν πραγματικά τόσο έντονη και διαφορετική. Την πιστεύουμε τρελά (θα γίνει μεγάλη σταρ) και μακάρι να μας δικαιώσει και στη συνέχεια!




Matt Cardle



Στην τριάδα, λοιπόν, πιστεύω ότι θα βρεθεί και ο εξαιρετικός, και πραγματικά καλλιτεχνικός Matt Cardle. Ό,τι τραγουδάει βγαίνει από μέσα του και φαίνεται στις κινήσεις του, στα κλειστά του μάτια... Τραγουδάει με τα συναισθήματα του και αγγίζει εμάς που τον ακούμε...






Rebecca Ferguson



Και την τριάδα συμπληρώνει η "θυληκή Matt Cardle", η Rebecca Ferguson. Ό,τι ακριβώς έγραψα για τον Matt ισχύει και για την Rebecca. Συνεσταλμένη αλλά απίστευτα καλλιτεχνική φιγούρα, ευαίσθητη, εύθραυστη αλλά τόσο μοναδική στη φωνή της. Γοητευτικά εύθραυστη, λοιπόν, η Rebecca τραγουδάει με φωνή διαφορετική και με ένα πρόσωπο που σε κερδίζει με την καλοσύνη του αμέσως.






Ο λόγος που σας παρουσιάζουμε αποσπάσματα από μία εκπομπή που προφανώς δεν παρακολουθεί και πάρα πολύς κόσμος στην Ελλάδα, είναι γιατί ελπίζουμε να σας παρακινήσουμε να το ξεκινήσετε, γιατί αξίζει πραγματικά να δείτε ένα τέτοιο show που αναδεικνύει αξιοκρατικά τεράστια ταλέντα μέσα σε ένα πλαίσιο μίας εξαιρετικής παραγωγής από όλες τις απόψεις.


by Dominic

4 σχόλια:

  1. νικητής των εντυπώσεων στη δεύτερη φάση ήταν σίγουρα ο Matt. δείτε το δεύτερο βίντεο του και ακούστε οπωσδήποτε το ρεφρέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετικοι ..ο δεύτερος ο τυπάς ειδικά εκπληκτικός ..γιατί τον κόβει κάθε φορά ο Simon τελοσπάντων ;

    Επίσης που πήγε η Sherile Cole ,γιατί μείνανε 3 κριτές ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τις δύο φορές τον πέρασε Alejandro! η Cheryl ήταν άρρωστη και θα επιστρέψει από εδώ και πέρα. ανέλαβε μάλιστα την κατηγορία των κοριτσιών, άρα την Cher !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εννοω αγαπητέ γιατί τον σταματάει όταν τραγουδάει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή