Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ


Χθες ήταν η μέρα που όλοι μάθαμε - επίσημα - πως μετά από 6,5 μήνες στην εντατική θεραπεία, βρισκόμενος σε κώμα, ο Michael Schumacher τελικά άρχισε να ανταποκρίνεται. Η γερμανική εφημερίδα Blind είχε ενημερώσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα για την ευτυχή τροπή που είχε πάρει η κατάσταση της υγείας του, αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί επίσημα όλα θεωρούνταν εικασίες.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, δηλώνοντας πως έχει μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης, όπου έχει διαμορφωθεί ειδική ιδιωτική πτέρυγα αποκατάστασης του "πιλότου" της Formula 1, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δημοσιεύματα της εφημερίδας Blind θέλουν ο Σούμι να ανταποκρίνεται πολύ πιο εύκολα στη φωνή της γυναίκας του Corinna παρά σε οποιαδήποτε άλλη φωνή. Παράλληλα, όπως είναι φυσικό, ο ίδιος έχει ταλαιπωρηθεί σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολλά κιλά, γεγονός που χρήζει παρακολούθησης γιατί καθιστά αρκετά δύσκολη την πλήρη επαναφορά του στα κανονικά - προ ατυχήματος - πλαίσια.

Η οικογένεια του ευχαρίστησε όλους εκείνους που βοήθησαν εντός και εκτός νοσοκομείου καθώς όπως είπε: "οι προσευχές του κόσμου για το παιδί μας ήταν ένας από τους λόγους που τελικά ξύπνησε".




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου