Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το άχρηστο video της ημέρας (part 5)


Χθες ήταν η μέρα του έρωτα... Άγιος Βαλεντίνος, λοιπόν, και οι παραγγελίες στα ανθοπωλεία είχαν την τιμητική τους, τα σοκολατάκια, τ' αρκουδάκια, τα λούτρινα και τα συναφή πήγαιναν και έρχονταν και βαρύγδουποι όρκοι αγάπης - που πότε πριν δεν είχαν δωθεί - έκαναν την πρεμιέρα τους.

Ποτέ δεν την έχω γιορτάσει προσωπικά αυτήν τη γιορτή, γιατί την θεωρώ υπερβολικά καταναλωτική (και σας το λέει ένα άτομο ΥΠΕΡκαταναλωτικό) και άνευ ουσίας. Δηλαδή, γιατί, εάν είμαι ερωτευμένη, πρέπει να το γιορτάζω μια συγκεκριμένη μέρα; Για να μου το υπενθυμίζω;

Τέλος πάντων, ας σταματήσω την γκρίνια και να σας πω γι' αυτό το υπέροχο ζευγάρι που κατά καιρούς έχω ανεβάσει και άλλα videos τους. Πρόκειται για ένα ζευγάρι από την Αμερική, το οποίο κάνει συνέχεια φάρσες τόσο σε αγνώστους όσο και ο ένας στον άλλον (ρίξτε μια ματιά στα videos τους αν θέλετε).

Αυτήν τη φορά, αποφάσισαν να σκηνοθετήσουν μια αποτυχημένη δημόσια πρόταση γάμου και να καταγράψουν τις αντιδράσεις των παρατηρητών.




Άλλα άχρηστα videos μπορείτε να δείτε εδώ: http://glenti.blogspot.gr/2014/02/video_13.html

2 σχόλια:

  1. 01:27 !!! χαχαχαχαχα! Όλοι οι τουρίστες έτοιμοι με τη φωτογραφική! Λέει το όχι και η τύπισσα - αδυσώπητη - βγάζει τη φωτογραφία όπως και να'χει! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή