Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Χρόνια Πολλά Mr Fridays at Glenti!


Ο άνθρωπος που μας έχει κάνει να περιμένουμε πως και πως να έρθει η Παρασκευή, ο Mr Fridays at Glenti, ο συντάκτης μας Louis είχε τη Δευτέρα γενέθλια. Υπήρχε περίπτωση να του ευχηθούμε τη μισητή Δευτέρα; Όχι, βέβαια! Περιμέναμε υπομονετικά να έρθει η Παρασκευή και here we are!

Και θα το κάνουμε με τον δικό του τρόπο! Fridays at Glenti Style!

Τι κι αν ο Derick Rose λέει ότι πλησιάζει η επιστροφή του αλλά όλο την αναβάλει, τι κι αν η Pizza Sulis δεν κάνει διανομή στη Λευκωσία, τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή!


Fantasy-Παρασκευή



Friday Master Chef



Friday Morning



YOLOFR

Στο σημερινό YOLOFR θα κάνουμε μία ιστορική αναδρομή. Μία αναδρομή σε μία αγαπημένη ασχολία του Mr Fridays at Glenti, το τένις. Συγκεκριμένα, στις μονομαχίες του Λούη με τον φίλο του Dominic σε Αγγλία, Ελλάδα και Κύπρο. Τα παιχνίδια που έχουν παίξει μεταξύ τους είναι σίγουρα τριψήφια και ο αριθμός των νικών που έχει σημειώσει ο Λούης είναι μονοψήφιος. Ποιος είναι αυτός ο αριθμός; Το 0!

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι στο τελευταίο ματς που έπαιξαν στο Bath της Αγγλίας, ο Λούης κατάφερε να πάρει το μοναδικό κερδισμένο σετ απέναντι στον αντίπαλο του. Well done Louis!

Χρόνια Πολλά Mr Fridays at Glenti !!!
Έκανες αυτούς που σε ξέρουν λίγο να λατρέψουν μια μέρα!
Έκανες - καιρό τώρα- αυτούς που σε ξέρουν πολύ να λατέψουν εσένα!


2 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ με τρέλανες!!!!! το φύλαγες παλιοαλήτη και δεν είπες κουβέντα...

    δεν έχω λόγια!! 1000 ευχαριστώ...

    Η οικογένεια του Γλεντιού είναι πολύ ξεχωριστή για μένα και ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους και από κοντά... απλά να πω ότι οι φωτογραφίες με αδικούν... δεν είμαι ποτέ τόσο σοβαρός...

    ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή