Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Post-it note - "Impossible is Nothing" by Dominic


Post-it note No13

Από τη Δευτέρα το βράδυ που είδα τον τελικό του Βρετανικού X Factor, ανυπομονούσα να κάνω αυτό το post-it note. Έπρεπε, όμως, να σεβαστώ τη συντάκτρια Δανάη που - επίσης - το παρακολουθούσε. Τώρα που το είδε μπορώ να πω:

C'MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON JAMEEEEEEEEEEEEEEEES !!!

Πριν ξεκινήσουν τα live shows, προβλέψαμε ότι θα κερδίσει, στις 26/10 κάναμε αφιέρωμα στα original τραγούδια που είχε ανεβάσει στο YouTube και την Κυριακή που μας πέρασε ο James Arthur ανακηρύχτηκε νικητής στο Manchester Central μπροστά σε 10 χιλιάδες κόσμο!

Μία τεράστια καριέρα (προβλέπουμε ότι) περιμένει τον James και εγώ - θα το πω γι' άλλη μία φορά - θα νιώθω τυχερός που ήμουν θεατής - θαυμαστής της από το ξεκίνημα της. Τυχερός που είδα έναν απίστευτα ταλαντούχο άνθρωπο από το Saltburn που δεν είχε τίποτα πριν, που είχε κατάθλιψη, να κρατάει μία κιθάρα στα χέρια και να βρίσκει τη δύναμη να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Τυχεροί είστε και όσοι ανεβάσετε την ένταση στον ήχο του βίντεο και αφήσετε το ταλέντο του να σας συναρπάσει. Ετοιμαστείτε γιατί για τον James Arthur... Impossible is Nothing!





4 σχόλια:

  1. ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ ρε παιδι μ ! τι να κανουμε τωρα !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να πούμε μπράβο στο παιδί που τα κατάφερε... να πούμε και μπράβο στο Dom που μας τον επέβαλε στο ΓΛΕΝΤΙ... τώρα φαντάζομαι θα βλέπουμε τη δουλειά του πριν ακόμη κυκλοφορήσει... θα το αντέξουμε :)

    ΥΓ στη φωτογράφιση, είναι το κάνω-πως-με-πονάει-ο-αυχένας-μου concept;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως φαίνεται ο έμπειρος του Γλεντιού που ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα ακολουθήσει! χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή