Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Fridays at Glenti (14/12/12)


FR (το απλό).

Παρασκευή. Είναι γεγονός. Δεν αλλάζει. Καλημέρα.

Fridays at Glenti. Αυτό κι αν είναι γεγονός. Σήμερα είναι ξεχωριστή μέρα και η ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ στήλη οφείλει να υποκλιθεί σε ένα πηγαίο ταλέντο. Σιγά - σιγά, όμως.

Ας πούμε πρώτα τα καθιερωμένα (αλλά πάντα αγαπημένα).

Κρυώνει κανείς; Ξύπνησε κανείς ανάποδα; Νυστάζετε ακόμη; Τη λέξη ξεκούραση την έχετε απλά ακουστά; Ηρεμήστε. Το ξέρετε... τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή.

Αρκετοί έχουν ταλέντο στο πατινάζ, άλλοι στο χορό και άλλοι στο τραγούδι. Αρκετοί μπορεί να έχουν ταλέντο στα μαθηματικά ή στη χημεία. Φυσικά, κάποιοι άλλοι έχουν ταλέντο στο μπάσκετ ή στο ποδόσφαιρο ή σε κάποιο άλλο άθλημα. Κανείς όμως δεν έχει το ταλέντο αυτής της τεράστιας μορφής που θα μιλήσουμε σήμερα.


Κάθε Παρασκευή. Το πρώτο λεπτό καλύτερα της κάθε Παρασκευής δεν είναι το ίδιο με τα υπόλοιπα υπέροχα λεπτά της υπερμέρας. Δεν είναι το ίδιο γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή μία μάχη τιμής φουντώνει στο Γλέντι, το θρυλικό - και ίσως καλύτερο στον κόσμο – blog.

Πιο συγκεκριμένα, τρία δικά μας παιδιά (ο Dom, ο Nets και η Danai) αγωνίζονται σε μία συνταρακτική μάχης ζωής και θανάτου γεμάτη ανατροπές και μυστήριο. Όπλο τους το πληκτρολόγιο του εκάστοτε υπολογιστή, laptop, smartphone.

Οι κανόνες απλοί. Νικητής κάθε Παρασκευής ο πρώτος που θα κάνει post στα Γλεντο-Σχόλια τη θρυλική ιαχή της καλύτερης στήλης που γράφτηκε ποτέ! FRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Κυρίες και κύριοι, με ρίγη συγκίνησης, το Fridays at Glenti παρουσιάζει τον μεγάλο νικητή της χρονιάς, αυτόν που με την εξυπνάδα του και το πηγαίο πληκτρολογικό του ταλέντο κατάφερε να επισκιάσει τους υπόλοιπους - καημένους - αντιπάλους του. Με σκορ 4-1-1 παρακαλώ, ένα δυνατό FRRRRRRRRRRR για τον Mr FRRRR of 2012, ο ένας και φ(ρ)ανταστικοοοοοοοος Nets !!!

Το νικητήριο post


Και αν προσέξατε, σαν αυθεντικός πρεσβευτής της BAFR φιλοσοφίας (Boasting About FR), ο νέος Mr FRRRR of 2012 κάνει μια απλή επίδειξη δύναμης, όπου (για χαβαλέ) κάνει δύο συνεχόμενα πρώτα posts.


Φήμες λένε πως ο νικητής απέλαυσε την - τεράστιας σημασίας νίκη του - με έναν απλό υπνάκο.


Η στήλη αναμένει τις δηλώσεις του μεγάλου νικητή στα σχόλια. Rules: Ο νικητής στις δηλώσεις του πρέπει να χρησιμοποιήσει 4 φορές το όνομα της υπερμέρας, 3 φορές τη λέξη "φρόνιμα", 2 φορές τη λέξη "φρέσκος", 1 φορά τη λέξη "φραπέ", 1 φορά τη φράση "τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή" και 2 φορές την πιο γλυκιά ιαχή που υπάρχει. Αν αποτύχει να το κάνει εντός της ημέρας τότε μηδενίζονται οι νίκες του άμεσα και οι πιο πάνω φωτογραφίες θα επισκεφθούν το photoshop. FRRRRRRR !!!


Παρασκευο-Πόζα (χωρίς σχόλια)



Friday Irrelevant Wisdom



Friday Rhetorical Question



by Louis

10 σχόλια:

  1. Ή θα έχουμε μία μεγάλη νίκη ή θα έχουμε ένα μεγάλο σκάνδαλο: διαβάζει ο Nets τη στήλη που δημιούργησε τον διαγωνισμό που συμμετείχε ή απλώς κάνει το FRRRR του και μετά μην τον είδατε; 13 ώρες μείνανε! Για να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίτλος: Το Βράδυ του Πρωταθλήματος!

    Βρισκόμαστε στο μέλλον! (1)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Δεκεμβρίου 2035! ΩΡΑ: 21:20! (23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!)
    Ο Δομήνικος καθότανε στο σάλονι του με την οικογένεια του. Η γυναίκα και τα δύο τους παιδιά o Κωνσταντίνος και η λουμανίκη-νίκη!
    Ο Κωνσταντίνος, ο μεγάλος γιος του Δομήνικου πήρε το όνομα από τους δύο τους νονούς των Μπρεδάκη και εμένα φυσικά! Η Λουμανίκη-νίκη βαφτίστηκε Νίκη αλλά στη συνέχεια πήρε το όνομα από τον Μάνο , τον Λούη και τον Νίκο Πουλόπουλο!
    Απολαύστε τον ιστορικό διάλογο για την επιλογή των ονομάτων!
    (2)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 Σεπτεμβρίου 2024
    "Nets: Λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί θα το λένε Κωνσταντίνο και θα γίνει και γαύρος όπως οι Νονοί του!"
    "Cow Poly: Αποκλείεται! θα το πούμε Νίκο και θα γίνει και Ατρόμητος όπως εγώ"
    "Nets: Νίκο (1)ΦΡΟΝΙΜΑ ας αποφασίσει ο πατέρας!"
    "Dom: Νίκο ηρέμησε το παιδί θα το πούμε Κωνσταντίνο έτσι και αλλιώς και εγώ τώρα προσπαθώ να γίνω Ολυμπιακός! Καταραμένη ELLA HENDERSON! Γιατί έφαγες εκείνο το καταραμένο σάντουιτς δεν ήταν (1)ΦΡΕΣΚΟ ήταν Μπαγιάτικο και από τότε δεν μπόρεσες να ξανατραγουδήσεις! Kαι το επόμενο παιδί Χοντρο-Νικολή (είχε γίνει 232 κιλά!) θα έχει το όνομα σου”
    Breed: ”Κοίτα βασικά άμα είναι το επόμενο το λέμε Μάνο ή Λούη! Άστον Νίκο έτσι και αλλιώς έχει γίνει σαν μπάλα…
    Cow Poly: “Ούτε καν θα τα σπάσω όλα(και μετά θα τα φάω!) αν δεν έχει το όνομα μου θα το σκοτώσω και μετά θα το φάω!”
    Nets: “Νίκο (2) ΦΡΟΝΙΜΑ, θα το έχει” (είπα με ένα χαμόγελο ευτυχίας!) (και σκέφτηκα από μέσα μου μακάρι να γεννηθεί κορίτσακι και να την πούμε Λουμανίκη- Νίκη! Έτσι και έγινε!
    Μάνος: «Δε με νοιάζει καν τι λέτε, καν! Εγώ αύριο πετάω για σιγκαπούρη και έχω ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και δεν βρίσκω το διαβατήριο μου!»
    Λούης: “Μάγκες σοβαρευτείτε αν ο Νets κερδίσει και σήμερα παίρνει το 24 συνεχόμενο πρωτάθλημα! Και βασικά είμαι μαζί του!!Πάμε μωρή αρρώστια! Ξεφτύλισε το Δομήνικο!”
    Επιστρέφουμε στην ιστορία…
    Η οικογένεια μπαλάσκα-διαμαντή είχε μόλις φάει και θα καθόντουσαν να δουν την ταίνία "το πνεύμα των Χριστουγέννων".
    (σ.σ Για όσους δεν την έχουν δει ας την δουν ακόμα και σήμερα που είναι (3)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!)
    Κωνσταντίνος: «Μπαμπά σήμερα είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! Ο νονός πάλι θα σε κερδίσει! Σε έχει κάνει πελάτη! FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRelatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    (γέλια στο σαλόνι!) Θρύλε μου η ζωή… συνέχισε ο μικρός Κωνσταντίνος να τραγουδάει συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού και να χοροπηδάει!
    Dom: “Κάτσε κάτω,(3) ΦΡΟΝΙΜΑ ξεκινάει η ταινία!»
    Λουμανίκη-Νίκη: « Μπαμπά σου έφτιαξα το (1)φραπέ σου όπως σου αρέσει σκέτος με (2) ΦΡΕΣΚΟ γάλα πιες τον τώρα! Όπως καταπίνεις τις ήττες από τον Νονό! Χαχααχαχ (γέλιο απ’όλους!)»
    Μετά από λίγες ώρες…
    O dom κοιμότανε μόνος του! Η γυναίκα του εδώ και 10 χρόνια μετά τη γέννηση των παιδιών τους κοιμότανε σε άλλο δωμάτιο και δεν κάνανε ούτε sex! Μάλλον τον κεράτωνε κιόλας με τον CATMAN! Αβάσιμες κατηγορίες βέβαια τολμώ να πω…
    Dom: “Ποιος είναι?»
    Άγνωστη φωνή: Ξύπνα… Ξύπνα ήρθε η ώρα! Είναι (4)ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! Σαν σήμερα γιορτάζουμε το 1ο πρωτάθλημα του 2012! Ξεκινάει η φιέστα και ο εφιάλτης σου!!! χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    Dom: «Όχι όχι όχι όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι»
    Και επιστρέφουμε στο σημερινό πρωϊνό:
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ώρα 11:00
    Ο dom πετάχτηκε από τον ύπνο του και σαν να άκουσε τη φωνή του που έλεγε όχιιιιιιιιιιιιιιιι…. καταιδρωμένος και κατάκοπος……..
    Μονόλογος dom : «Πω πω τι εφιάλτης! Θέε μου λες? Ο νίκος ήταν πάνχοντρος πλάκα είχε ! χαχα Ωχ λες να γίνουν όλα έτσι? Καταραμένο δευτερόλεπτο! Ίσως άλλαζαν όλα ΑΝ είχα κερδίσει…(1)Τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή! Θα μπω να γράψω στο γλέντι τώρα ένα FRRRαλημέρα να πάει η μέρα μου καλά!» …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υγ: Είναι μεγάλη μου τιμή να αφιερώνεται σε μένα το σημερινό κείμενο! Σε ευχαριστώ Λούη!

    Υπόσχομαι να προσπαθήσω να ξανά αφιερώσεις ένα post για μένα! Και οι αντίπαλοι να αυξηθούν με το πέρασμα του χρόνου!

    Επίσης θέλω να αυξήσω τη διαφορά μου! μέχρι το τέλος του χρόνου!

    FREEEEEELAAAAATAAAAAAAAKIAAAAAAAA IT'S ONLY THE BEGINNING OF MY (FR)ERA! BRACE YOURSELVES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! Λούη, μήπως η Nets - The Champion απάντηση αξίζει ξεχωριστή FRextra δημοσίευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι ΘΕΟΣ!!!!!! μας τρέλανες!!!!!

    Άξιος λοιπόν Mr FRRRR of 2012!!

    Έχει καθήκον να κουβαλάς και να τιμάς αυτό σου τον τίτλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nets μόλις μπήκες στο BAFR Hall of Fame...
    Η τελετή θα γίνει σε ένα μελλοντικό Fridays at Glenti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλη τιμή!

    Σήμερα όταν φτάσω σπίτι λένε ότι οι γείτονες θα με περιμένουν στο δρόμο! Να με χαιρετήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχαχα! Με τρελαίνει ο χοντρο-Νικολής! χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχαχαχα Επική ιστορία!Και βγαλμένη από τη ζωή έτσι;Να τα λέμε αυτά.Ε τον μπαγάσα το χοντρο-Νικολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαααχα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ !!!! Ευγε νετς ! ευγε λουη !!!!!!! θελω και επισημη απονομη παρακαλω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή