Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

"New Year's Resolution" by Kostas


Ο τρίτος χρόνος μου στο Γλέντι ήταν ίσως ο χειρότερος στα τρία αυτά χρόνια της διαδικτυακής μας παρέας. Δεν μπόρεσα να γράψω παρά ελάχιστα πρωτότυπα κείμενα και δεν έκανα παρά ελάχιστες αναδημοσιεύσεις. Ίσως αναπαύτηκα. Μετά που γύρισε ο Δομήνικος από τον στρατό ήξερα ότι το Γλέντι ήταν σε καλά χέρια και έκανα πίσω. Μετά ήρθε και μια υπερφόρτωση από δουλειά και πλέον, εάν και πάντα παρέμεινα πιστός και φανατικός αναγνώστης, εάν και πάντα το Γλέντι είναι η πρώτη σελίδα που διαβάζω όταν μπαίνω στο Ίντερνετ, η δημιουργική μου δουλειά έχει υποχωρήσει πάρα πολύ.

Παρ' όλα αυτά, πάντα υπάρχει η ευκαιρία να κάνουμε μια καινούρια αρχή στα πάντα. Και μια επέτειος είναι πάντα η ευκαιρία και η αφορμή για μια καινούρια αρχή. New Year's Resolution λοιπόν... Ο τέταρτος χρόνος θα είναι διαφορετικός. Το Γλέντι είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ. Να 'σαι καλά Alejandro που το σκέφτηκες και το δημιούργησες, να 'σαι καλά Δομήνικε που κάνεις υπερπροσπάθεια για να το κρατήσεις ζωντανό. Τον τέταρτο χρόνο υπόσχομαι ότι θα έχετε έναν συμπαραστάτη ο οποίος θα είναι πολύ πιο άξιος απ' όσο ήταν μέχρι τώρα.

Οπότε, αισιοδοξία... Το Γλέντι μας ενώνει όλους: παντρεμένους, ανύπαντρους, νέους, μεγάλους, φαντάρους, πολίτες στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία και όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η μαγεία του Ίντερνετ αλλά πάνω απ' όλα, αυτή είναι η μαγεία του Γλεντιού! Είναι η πλατφόρμα της δημιουργικότητας μας, είναι η πλατφόρμα της έκφρασής μας οποιαδήποτε φόρμα και εάν παίρνει. Και εάν σε κάποιες περιόδους αυτή η δημιουργικότητα ηττάται από την καθημερινότητα, πάντα υπάρχει κάπου εδώ, έτοιμη να πάρει τη ρεβάνς.

Πάμε λοιπόν δυνατά! Να τα εκατοστήσουμε!


by Kostas

6 σχόλια:

  1. Οπότε, αισιοδοξία... Το Γλέντι μας ενώνει όλους: παντρεμένους, ανύπαντρους, νέους, μεγάλους, φαντάρους, πολίτες στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία και όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η μαγεία του Ίντερνετ αλλά πάνω απ' όλα, αυτή είναι η μαγεία του Γλεντιού! Είναι η πλατφόρμα της δημιουργικότητάς μας, είναι η πλατφόρμα της έκφρασής μας οποιαδήποτε φόρμα και εάν παίρνει. Και εάν σε κάποιες περιόδους αυτή η δημιουργικότητα ηττάται από την καθημερινότητα, πάντα υπάρχει κάπου εδώ, έτοιμη να πάρει τη ρεβάνς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κώστας είναι ο τέλειος μεγάλος αδερφός. Θα κάνει τα πάντα, από τότε που γεννηθήκαμε εγώ και ο Αλέξανδρος, για να είμαστε εμείς χαρούμενοι. Έτσι κάνει με τους ανθρώπους που αγαπάει. Και γι' αυτό τώρα δουλεύει 2 και - μερικές φορές 3 - φορές παραπάνω από ένα κανονικό ωράριο. Γιατί νοιάζεται γι' αυτούς που αγαπάει. Ένας κύριος λόγος που εγώ βρίσκω παραπάνω χρόνο να ασχοληθώ με το Γλέντι είναι το γεγονός ότι ο Κώστας είναι το δικό μου "καλά χέρια" στη δουλειά. Επειδή, όμως, τις εκπληκτικές του ιδέες πρέπει να βρίσκει χρόνο να τις μοιράζεται και μαζί μας περισσότερο, Κώστα, να θυμάσαι ότι είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείς. Θα έκανα πολλά για να διαβάζω τις υπέροχες σκέψεις σου όλη την ώρα!

    Υ.Γ 1: Η μαγεία του Γλεντιού μας ενώνει όλους.
    Υ.Γ 2: Ο υπολογιστής σου φαίνεται από το γραφείο μου όπως ξέρεις. Το πορτοκαλί του Γλεντιού συνήθως το καταλαβαίνω όταν το βάζεις στην οθόνη σου. Αυτό και μόνο με κάνει να χαμογελάω για ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Teleio k auto to keimeno !! Poso mas sugkinisate ta diamantakia mpalaskakia simera :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It's a wonderful post and very helpful, thanks for all this information. Thanks for proving such a wonderful content. Buy Instagram Followers India

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. It is really a great and useful piece of info. I’m glad that you shared this helpful info with us. Influential media house

    ΑπάντησηΔιαγραφή