Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Αθανασιάδης: "Δέχτηκα απειλές για να ψηφίσω"


Απειλητικά τηλεφωνήματα επικαλέσθηκε ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης, προσπαθώντας να εξηγήσει την αλλαγή στάσης του σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τοπικό κανάλι.

«Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα ακόμη κι από το εξωτερικό: Μην τολμήσεις να ψηφίσεις "όχι", γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Εξηγώντας γιατί ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, έκανε στροφή 180 μοιρών, υπερψηφίζοντάς το, ο βουλευτής Κοζάνης σημείωσε: «Στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα.

"Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα, ανώνυμα, για να ψηφίσω "ναι". Μερικά ήταν από το εξωτερικό, που έλεγαν να μην τολμήσω να ψηφίσω "όχι" γιατί θα με βρουν σε χαντάκι".

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέκος Αθανασιάδης, μετά την ψήφο του υπέρ του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, δέχθηκε προπηλακισμό και επίθεση από ομάδα αγνώστων, ενώ περπατούσε μόνος στην Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου.Glenti Comment: Πιο κότα βουλευτής από τον Αθανασιάδη δεν πρέπει να υπάρχει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Στην αρχή πάει να κάνει τον μάγκα λέγοντας ότι θα καταψηφίσει, μετά υπερψηφίζει λόγω κομματικής συναίνεσης και μετά πάει να το δικαιολογήσει επιστρατεύοντας απειλές από σκοτεινά κέντρα εξουσίας... Ανθρωπάκι.


πηγή: news.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου