Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένος και ο Παπανδρέου


Απηυδησμένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή, καθώς έδωσε ένα one man show λέγοντας: "Και 'γω αγανακτώ πολλές φορές και λέω: άει στο καλό, γιατί να είμαστε έτσι".

Μετά την εκδήλωση αυτή αγανάκτησης, ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως βασικός στόχος είναι η μείωση του ελλείμματος.

"Βασικός στόχος μας είναι να μην χρειαζόμαστε όλο και περισσότερα δανεικά για να μπορούμε να επιβιώσουμε", υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: "αυτή είναι η δικιά μου πατριωτική στάση. Όχι σε δάνειες δυνάμεις. Θα την αλλάξουμε την Ελλάδα".

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η μείωση του ελλείμματος κατά 5% είναι ρεκόρ και "πράγματι υπάρχει ελπίδα ότι το 2012 θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα".

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, αναφέρθηκε στις τομές όπως οι αποκρατικοποιήσεις, "πάντα με διαφάνεια πάντα με τις καλύτερες τιμές".

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι θα δοθεί έμφαση στην ανταγωνιστικότητα στην ποιότητα, στις εξαγωγές αλλά και στην παιδεία και στις υπηρεσίες υγείας.

"Η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία και αντιαναπτυξιακό φαινόμενο είναι η φοροδιαφυγή", επανέλαβε και πρόσθεσε: "στόχος μας είναι ένα ευρύτερο πολιτικό σύστημα που να το εμπιστεύεται ο λαός. Θα γίνει βιώσιμο το χρέος και θα κάνουμε αλλαγές ώστε να είναι η οικονομία μας βιώσιμη".

Αναφερόμενος στο μέλλον της χώρας τόνισε: "θα την αλλάξουμε την Ελλάδα. Όχι μόνο θα έχουμε μια διαφορετική Ελλάδα αλλά θα έχουμε λύσει για τις επόμενες γενιές και το μεγάλο ζήτημα του χρέους. Για μια Ελλάδα ποτέ πια σε επιτήρηση".



πηγή: cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου