Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

"Αισχρό το Gay Pride" δήλωσε ο Άνθιμος


Αυτοί οι "τραγοπαπάδες" δεν λένε να σταματήσουν να σχολιάζουν το gay pride. Κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια και αναρωτιέμαι το εδάφιο "αγαπάτε αλλήλους" πού παράπεσε; Και σε τελική ανάλυση, τα όργια που γίνονται στην εκκλησία δεν τους πείραξαν και ασχολούνται με τις ζωές των άλλων;

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, ο Άνθιμος, βγήκε έξω από τα χρυσά καλιμαύκια του εξαιτίας του gay pride που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε πως πρόκειται για κάτι αισχρό και προκλητικό!

"Η εκκλησία έχει μια προτροπή: μη δώτε το άγιον τοις κυσί, δηλαδή μην ανακατεύετε τα άγια ζητήματα και τα πράγματα με τα σκυλιά" απάντησε ο μητροπολίτης στον - περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας - Τζιτζικώστα όταν ο τελευταίος τον ρώτησε σχετικά.

Φυσικά και δεν σταμάτησε εκεί, σε άλλες δηλώσεις του ανέφερε: "Σεβαστείτε και το σχήμα και τη ζωή μου ολόκληρη για τα θέματα της εκκλησίας και του λαού μας και την ευπρέπεια και μη με αναμιγνύετε με αυτό το αίσχος. Τελείωσε. Είναι μια διαστροφή της ανθρώπινης υπάρξεως".

Τέλος, απείλησε κιόλας, λέγοντας πως το βράδυ της Παρασκευής έχει προγραμματίσει συγκέντρωση χριστιανικών οργανώσεων, αλλά και αγρυπνία - γλέντι κανονικό δηλαδή - σε ένδειξη διαμαρτυρίας.




1 σχόλιο: