Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Γλεντάτε!


Γλεντάτε!

Γλεντάτε όσο είστε νέοι. Δεν θα είστε για πάντα. Δεν θα είστε για πολύ ακόμα.

Γλεντάτε όταν βγαίνετε μια βόλτα με τη γιαγιά σας, τον παππού σας, τη μαμά σας, τον μπαμπά σας. Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

Γλεντάτε όταν είστε ερωτευμένοι! Αυτές τις στιγμές δεν θα τις ξεχάσετε ποτέ! Γλεντάτε όταν ψάχνετε τον έρωτα. Όταν το κεφάλαιο δεν έχει γραφτεί αλλά θα γραφτεί. Γλεντάτε όταν χάσατε τον έρωτα. Τι τυχεροί που είστε που τον ζήσατε!

Γλεντάτε όταν είστε ανύπαντροι με ανύπαντρους φίλους! Δεν θα αργήσετε να παντρευτείτε. Δεν θα αργήσουν να παντρευτούν. Και τα διαστήματα θα μεγαλώνουν.

Γλεντάτε όταν ξέρετε ότι καμία μέρα δεν πρέπει να πάει χαμένη. Κανείς δεν θα σας τη δώσει πίσω.

Γλεντάτε όταν μία μέρα ηλιόλουστη όλοι όσοι αγαπάτε είναι υγιείς. Αυτό αρκεί για να χαμογελάτε.

Γλεντάτε και γελάτε! Γλεντάτε και κλάψτε! Γλεντάτε γιατί αισθάνεστε, γιατί δεν είστε μηχανές!


Και όταν μεγαλώσετε, γλεντάτε που δεν μεγαλώσατε ποτέ. Γλεντάτε που εσείς είστε τώρα ο μπαμπάς, η μαμά, ο παππούς, η γιαγιά! Γλεντάτε που μπορείτε ακόμα να σκιρτάτε μετά από τόσα χρόνια. Γλεντάτε που δεν αφήσατε καμία μέρα να πάει χαμένη. Γιατί κανείς δεν σας την έδωσε πίσω. Γλεντάτε γιατί ακόμα στο ταξίδι έχετε φίλους παιδικούς.

Αν γελάτε ακόμα, αν κλαίτε ακόμα, γλεντάτε!

Υ.Γ: Το Γλέντι της παρέας μας για μένα είναι ένας τρόπος ζωής. 5 χρόνια; Χρόνια μας Πολλά!



4 σχόλια:

  1. bravo dooom ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΕΝΤΑΡΑ ΜΑΣ ! ~ Δανάη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αν γελάτε ακόμα, αν κλαίτε ακόμα, γλεντάτε!"
    Μια φράση που τα λέει όλα... Καταπληκτικό κείμενο Dom!!! Συγχαρητήρια!!! και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Alejandro που χωρίς αυτόν δεν θα γλεντούσαμε αυτή τη στιγμή!!! Χρόνια Πολλά Γλέντι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό ! Το καλύτερο κείμενο που θα μπορούσε να δημοσιευτεί με αφορμή τα 5 χρόνια του Γλεντιού. Σε ευχαριστούμε ρε Dom !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή