Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Το πρόγραμμα των Ψηφιακών Γειτονιών - Ένα διήμερο για το blogging!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται στην Αθήνα το πρόγραμμα των ψηφιακών γειτονιών που αφορά τους bloggers. Έμπειρους ή μη.

Η Κατερίνα Μαντά, αρχισυντάκτρια του The K-magazine, γράφει:

πρώτη ημέρα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκπαιδευτικά workshops όπως φωτογραφία, δημιουργική γραφή, βασικές αρχές των Social Media που θα απευθύνονται ξεχωριστά στους "πρωτάρηδες" και τους "βετεράνους" του blogging από έμπειρους επαγγελματίες.


Η δεύτερη ημέρα έχει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες και panels. Ομιλητές και bloggers επιλεγμένοι για τη ψηφιακή τους - και όχι μόνο - δράση σε διάφορους τομείς θα βρίσκονται εκεί για να παρουσιάσουν την ιστορία τους, να εμπνεύσουν με το έργο τους και ίσως και να "διδάξουν" με την πορεία τους. Όπως o αγαπημένος και γνωστός σε όλους Νίκος Πιλάβιος με τον Παραμυθά του, η Σοφία Μαντουβάλου, ο Κίμων Φραγκάκης από το andro.gr, ο Κώστας Βογιατζής aka Yatzer, ο Βασίλης Βαρδάκας και ο Βλάσης Μαρωνίτης από τις εκδόσεις KeyBooks, η Αννούσα Μελά από το mystleforecast.gr, η Αθηνά Πάνου από το sugarbuzz.gr, η Esther Van De Pall από το Babyccino αλλά και bloggers από διάφορους χώρους ενδιαφέροντος όπως food, fashion αλλά και φυσικά parents blogging!


Εισιτήρια
Η τιμή του εισιτηρίου για τη συμμετοχή στις Ψηφιακές Γειτονιές είναι 20 ευρώ για την κάθε μέρα και για κάποιον που θέλει να παρακολουθήσει και τις δύο μέρες είναι 30 ευρώ. Και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event δείτε και εδώ.πηγή: k-mag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου