Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

20 άγνωστοι φιλιούνται για 1η φορά (video)


Πώς θα νιώθατε εάν φιλούσατε έναν εντελώς άγνωστο άνθρωπο, τον οποίο γνωρίσατε μόλις πριν ένα λεπτό;

Η σκηνοθέτης Tatia Pilieva πιστεύει πως ακόμη και δύο άγνωστοι μπορούν να το ευχαριστηθούν και μάλλον έχει δίκιο.

Δείτε το τελευταίο της project όπου ζήτησε από ανθρώπους, εντελώς αγνώστους μεταξύ τους, να φιληθούν για πρώτη φορά. Είναι πολύ χαρακτηριστική η αρχική αμηχανία, αλλά και μια κάποια απόλαυση που επέρχεται...


Μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα project της Tatia Pilieva εδώ.



πηγή: lifo.gr

2 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι εαν κάποιο από τα ζευγάρια, ένιωσα το κλικ, ερωτεύτηκαν, ή εν πάσει περιπτώσει συνέχισαν, έστω και για λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον concept. Εκείνη τη στιγμή το θέλουν & οι δύο. Αυτό είναι μία καλή αρχή για να το ευχαριστηθούν & οι δύο. Για το αν μπορούν να ερωτευτούν, όμως, εγώ θα έλεγα 90% όχι γιατί πριν το πρώτο φιλί συνήθως προηγείται ένα build-up συναισθημάτων που κορυφώνεται με το πρώτο φιλί. Εδώ ουσιαστικά τους αφαιρεί η Pilieva αυτήν τη δυνατότητα. Δηλαδή, το πρώτο φιλί το έδωσαν πριν το build-up.

    Ένα παράδειγμα είναι το one night stand. Δύο άγνωστα άτομα που θα επιλέξουν να κάνουν one night stand, ουσιαστικά αφαιρούν κατά μεγάλο ποσοστό την πιθανότητα να ερωτευτούν γιατί κάνουν skip στο build-up συναισθημάτων που θα αποκορυφωνόταν με το σεξ.

    Αν κάποιο από τα ζευγάρια του βίντεο αποφάσιζε μετά το γύρισμα να βγει ραντεβού προσπαθώντας να το πάει πάλι από το μηδέν μέχρι το φιλί, ίσως είχε κάποια ελπίδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή