Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

HOT or NOT (TOP 5 do's and don'ts)

Αναρίθμητες κουβέντες μεταξύ κολλητών έχουν γίνει για το συγκεκριμένο θέμα. Εσύ τι θεωρείς sexy; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σ' έναν άνδρα; Μην είναι η δόξα; Μην είναι τα λεφτά; Για μένα και για πολλές άλλες γυναίκες, λοιπόν, είναι η παρακάτω λίστα. Άνδρες, καθίστε αναπαυτικά και μάθετε το TOP 5 των πραγμάτων που οι γυναίκες θεωρούν sexy...



1) Χέρια: Και όμως, αυτά τα - κατά τ' άλλα παραμελημένα - άκρα μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να ανάψει ή να σβήσει σε χρόνο dt. Αρχικά, από τα χέρια καταλαβαίνει μια γυναίκα την υγιεινή αυτού που έχει απέναντί της. Εάν είναι καθαρά, εάν έχει καλοσχηματισμένα νύχια κτλ. Για παράδειγμα, εάν κάποιος τρώει τα νύχια του, αυτό σημαίνει ότι έχει άγχος στη ζωή του και πιθανώς κάποια μικρά ή μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, δυνατό χαρτί στο επίπεδο των χεριών είναι οι φλέβες! Προφανώς και όλα τα χέρια έχουν, υπάρχουν, όμως, και αυτά που τις απογειώνουν όπως φαίνεται στη φωτογραφία.


2) Στυλ: Το στυλ παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή συντρόφου. Από το στυλ μπορεί να καταλάβει μια γυναίκα εάν ταιριάζει με τον άλλον. Ένα tip να δώσουμε εδώ: "keep it simple". Όχι πολλές φανφάρες. Να ξέρετε να ξεχωρίζετε τι πρέπει να φορέσετε σε κάθε περίσταση και - κυρίως - να είστε σε θέση να το υποστηρίξετε.

3) Make-up sex: Πάνω εκεί στον κακό χαμό του τσακωμού, που τα πνεύματα είναι οξυμένα, αρπάζεις την κοπέλα σου και την φιλάς παθιασμένα, αφήνοντας όλα τα άλλα να κυλήσουν από μόνα τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι όλοι οι τσακωμοί ίδιοι, συνεπώς δεν ενδείκνυται  το make-up sex για όλους! Επίσης, εάν γίνεται κάθε φορά που τσακώνεστε, τότε χάνει  τη μαγεία και τον αυθορμητισμό του.

4) Χιούμορ: Επειδή, κατά την ταπεινή μου άποψη, η εξωτερική εμφάνιση έρχεται και παρέρχεται και ο χαρακτήρας παραμένει, το χιούμορ είναι το Α και το Ω σ' έναν άνθρωπο. Το να είσαι με κάποιον που μπορεί να σε κάνει να γελάς ανά πάσα στιγμή είναι υπερβολικά sexy και σημαντικό. Βεβαίως, το θέμα δεν είναι μόνο το χιούμορ αλλά και ο αυτοσαρκασμός. Άτομο που έχει αυτοσαρκασμό είναι σίγουρα ακομπλεξάριστο και δεν θα σε κάνει πότε να βαρεθείς.

5) Το να είναι συνειδητοποιημένος και δυναμικός: Ένα άτομο οφείλει να είναι συνειδητοποιημένο! Να ξέρει τι θέλει, πώς το θέλει και πότε το θέλει. Να έχει φαντασία αλλά να ξέρει  και πού να σταματήσει. Να ξέρει να διεκδικεί, να παίρνει πρωτοβουλίες. Όσο δυνατό χαρακτήρα και να έχει μια γυναίκα, πάντα θα χρειάζεται την υποστήριξη κάποιου (και το αντίθετο συμβαίνει, καθώς ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον).


Extra Bonus TOP 5 που βάζουν στον πάγο την γυναίκα:

1) Τσιγκουνιά: Το θέμα δεν είναι να κερνάει ο άνδρας, να αγοράζει δώρα κτλ. ΑΛΛΑ: Όταν έχεις καβούρια στις τσέπες, είναι ό,τι χειρότερο σε μια σχέση και εντελώς ξενερωτικό.

2) Mr. Know-it-all: Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που τα ξέρεις πραγματικά όλα, το να το δείχνεις - και ειδικά όταν διορθώνεις συνέχεια τον άλλον - είναι απείρως εκνευριστικό και αντισεξουαλικό.

3) Ζήλεια: Ωραίο είναι να δείχνεις στη σύντροφό σου ότι την θες, βάζοντας λίγη ζήλεια στη σχέση, αλλά, όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και η ζήλεια γίνεται παθολογική, καλό θα ήταν να πάρεις τα κουβαδάκια σου και να πας σε άλλη παραλία.

4) Μαμάκιας: "Η μαμά μου κάνει καλύτερα την τσάκιση στον γιακά του πουκάμισου", "η μαμά μου βάζει και κιμά στα γεμιστά και γίνονται πιο ωραία". ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! Γύρνα στην μαμάκα σου καλύτερα αγόρι μου! Δεν είσαι εσύ για σχέση!

5) O κύριος έδεσα-τον-γάιδαρό-μου: Το παθαίνεις συνήθως μετά τους 6 μήνες σχέση. Αφήνεσαι... Πίνεις και τρως όλη τη μέρα, καθισμένος στον καναπέ, με άσπρο φανελάκι Minerva που έχει λερωθεί από τη σάλτσα των χθεσινών μακαρονιών. Αδιαφορείς για την κοπέλα σου, δεν τη φλερτάρεις και νομίζεις πως αυτό δεν θα έχει κάποιο αντίκτυπο. Σου 'χω νέα (δες τη photo)...




by Danai

12 σχόλια:

  1. Αργεί κάθε φορά το come-back αλλά είναι πάντα απολαυστικό! Danai on fire!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pwpw, ta extra bonus TOP 5 ta diavazw kai mou anavoun ta lampakia...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή