Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μια αισιόδοξη ενημέρωση για τις υιοθεσίες των σκυλάκων της Ρουμανίας!


Να και κάτι αισιόδοξο.

Η ενημέρωση - ανακοίνωση προέρχεται από το Save a Greek Stray, το οποίο δίνει μάχη στη Ρουμανία για να σώσει όσα περισσότερα σκυλάκια μπορεί από τον τραγικό νόμο που ψηφίστηκε λίγες μέρες πριν.

Περί των Προσφορών
για Προσωρινές Υιοθεσίες των Αδέσποτων

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι δεχτήκαμε πλημμύρα προσφορών για τα σκυλιά που έχουν ανάγκη.

Εμείς, ως SGS θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα σκυλιά από τη Ρουμανία δεν είναι διαθέσιμα για προσωρινές υιοθεσίες τη στιγμή της άφιξής τους για λόγους υγείας και ασφάλειας. Πρέπει να τεθούν σε αυστηρή απομόνωση για μια περίοδο 5 με 7 ημερών καθώς επίσης και να περάσουν από κτηνιατρικούς ελέγχους, επανεμβολιασμούς, να υποβληθούν σε πιθανές θεραπείες κτλ.

Αυτή η μορφή βοήθειας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από μια κανονική οικογένεια ή ένα κανονικό σπίτι, καθώς οι εγκαταστάσεις δεν μπορούν να απολυμανθούν πριν ή κατά τη διάρκεια παραμονής του ζώου.

Επιπλέον, επειδή δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την υγεία της ανάδοχης οικογένειας και των μελών της, συμπεριλαμβανομένων και των ζώων που μένουν εκεί, το SGS σας προτείνει και ζητά από εσάς:

Παρακαλώ, ανοίξτε το σπίτι σας σε ένα ζώο από καταφύγιο που έχει ήδη υποβληθεί σε θεραπεία και είναι υγιές. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να πάρουμε τα σκυλιά από τη Ρουμανία, να τους δώσουμε τη φροντίδα που χρειάζονται, δηλαδή την κτηνιατρική παρακολούθηση σ' ένα ελεγχόμενο περιβάλλον.

Η επιλογή της βοήθειας προς ένα σκυλί που μας χρειάζεται δεν πρέπει να σχετίζεται με την εθνικότητα αλλά να βασίζεται μόνο στην ανάγκη και την καταλληλότητα.

Παρακαλώ βοηθήστε μας στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε - μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα - και μπορούμε να το κάνουμε με τον σωστό τρόπο.

Παρακαλώ, προσφέρετε προσωρινές υιοθεσίες, υιοθετήστε, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ!



1 σχόλιο: