Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Fridays at Glenti (31/05/13)


Και τσουφ η άνοιξη ετοιμάζετε να την κάνει. Και λέει: "Δεν κάνω έναν όμορφο επίλογο; Τι μέρα να τον κάνω όμως;". Παρασκευή, φυσικά! Γιατί το είπαμε ξανά, μόνο μια μέρα αντέχει το βάρος. Κι αν απ' όλο το διαδίκτυο επιλέγατε ένα blog και μια στήλη σε μια συγκεκριμένη μέρα ποια θα ήταν; Φωνάξτε, μη ντρέπεστε. Φωνάξτε και αφήστε το ζεστό δάκρυ να κυλήσει στα ροδοκόκκινα - από την ανυπομονησία - μάγουλα σας. Φωνάξτε ρε !!! Fridays at Gleeeeeenti! Καλημέρα δεν είπαμε.

Τι κι αν έμεινες ο μισός ρε μισθέ... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.

Agenda: Άνοιγμα με Σκυλο-Παρασκευή, συνέχεια με φοβερή Γελοιογραφ(ρ)ία, το μοναδικό Friday Irrelevant Wisdom και θεαματικό τέλος μ' ένα παγωμένο σαν κόλαση ΦΡΑΜΠΕ.


Σκυλο-Παρασκευή

Η σημερινή Σκυλο-Παρασκευή είναι πιο special από άλλες γιατί φιλοξενεί την επιλογή μιας από τις πιο αγαπημένες φανατικές αναγνώστριες της στήλης, της γειτόνισσας Μαρίας.



Γελοιογραφ(ρ)ία



Friday Irrelevant Wisdom



ΦΡΑΜΠΕ

Η στήλη έχει μάθει να μιλάει με στοιχεία. Και επειδή διάφορες στήλες ξετρυπώνουν τελευταία, είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ας μιλήσουν τα στοιχεία...

Μήπως γνωρίζετε ποια μέρα της εβδομάδας και ποια ακριβώς ώρα οι γυναίκες φαίνονται πιο γερασμένες;

Μήπως γνωρίζετε ποια μέρα της εβδομάδας οι γυναίκες αισθάνονται πιο χαρούμενες;



Υ.Γ: Μήπως θέλετε και παγωμένο νεράκι με το ΦΡαμπέ σας;



by Louis

8 σχόλια:

  1. geia sou re FRRRRRRRidays at glenti, den mas apogoiteveis pote...1 einai i mera. 1 einai i stili. (i stili gia tin ypermera, etsi? gt dn thelw na apaxiwnw kai tin latrefti Kat & dogs...:P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα! Αφήνω το ΦΡΑΜΠΕ για τελευταίο. Star της εβδομάδας η Μαρία! Φοβερός σκυλάκος! χαχαχα! Γελοιογραφ(ρ)ία και Friday Irrelevant Wisdom τέλεια, δίνω ένα προβάδισμα στη γελοιγραφ(ρ)ία.

    Και τώρα το ΦΡΑΜΠΕ! χαχαχα! Με το "Οι γυναίκες φαίνονται πιο γερασμένες Τετάρτη στις 15.30" δεν θα ασχοληθώ καν. Με το οι γυναίκες κατά 60% είναι πιο χαρούμενες την Παρασκευή, πάει να πει ότι υπάρχει ένα 60% ανδρών που είναι λίγο μοσχάρια!

    ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

    Βγάλτε τη γυναίκα σας για βόλτα τη Δευτέρα. Βγάλτε τη για θερινό σινεμά την Τετάρτη. Κάντε παθιασμένο έρωτα Δευτέρα-Πέμπτη. Και Παρασκευή μην κάνετε τίποτα απ' αυτά. Και μετά ρωτήστε τη ποια μέρα ήταν η αγαπημένη της μέσα στην εβδομάδα. χαχαχαχαχα!

    Οι Παρασκευές είναι επιστέγασμα για όσους απολαμβάνουν τη ζωή όπως πρέπει, λύτρωση για όσους αφήνουν τη ζωή τους να περάσει. Η Παρασκευή πρέπει να είναι το Game 7 μίας συναρπαστικής σειράς στο NBA! Πρέπει να είναι το τελευταίο επεισόδιο μίας season "Game of Thrones" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λουη τιμια και αξιεπαινη η προσπαθεια σου (ειδικα ο σκυλος με πεθανε-μπραβο και στην Μαρια- ) αλλα ολοι ξερουμε οτι η Πεμπτη ειναι το νεο χιτ της εβδομαδας !!!! :P

    παντως βλεπω οτι εχεις το φανατικο κοινο σου το οποιο ειναι κατι πολυ σημαντικο και σε συγχαιρω ! (γκρουπι κατ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Groupie Kat! χαχαχαχαχαχαχα! Και μέσω αυτού του comment, η Δανάη δηλώνει τη διάθεση της να αναλάβει τις Πέμπτες. Για να δούμε! Θα το κάνει ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. egw dn borw na sxoliasw kati para mono na ipoklithw stin epistimoniki artiotita twn thematwn tou Friday's @ Glenti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poso teleiaa i skuloparaskeui-protasi tis geitonissas marias!!!!! kai ennoeitai pws tin epomeni tetarti stis 15:30 8a eimai mprosta se ka8refti!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή