Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Fridays at Glenti (01/03/13)


Μετά από μια αναπάντεχη και τραυματική απουσία μιας ολόκληρης εβδομάδας (ή περίπου 2 μηνών σε σκυλίσια χρόνια), η μοναδική στήλη αφιερωμένη στην πανωραία επιστρέφει.

Έχουμε βαρεθεί να το λέμε, αλλά - αφού συμβαίνει - το οφείλουμε στους εαυτούς μας να το αναφέρουμε. Μετά τον χειμώνα ξέρετε πολύ καλά ότι ακολουθεί η άνοιξη. Εποχή χαράς, λουλουδιών, πολλών αργιών (εθνικών και θρησκευτικών), άρα εξ ορισμού μια εποχή χαλάρωσης (chilling για τους αγγλομαθείς). Ε, λοιπόν, απ' όλες τις μέρες της εβδομάδας μαντέψτε ποια είναι αυτή η μέρα που επέλεξε η ίδια η άνοιξη να έρθει... Ναι, ναι, είναι η σημερινή!

Κυρίες και κύριοι καλή σας μέρα, είναι Παρασκευή, είναι η πρώτη μέρα της άνοιξης και είστε σε ένα ακόμα λαχταριστό και ξέγνοιαστο Fridays at Glenti!

Agenda: Λατρεμένο YOLOFR, 2 Σκυλο-Παρασκευές και Celeb Friday με Jim Carrey!

Κι αν είσαι εσύ γυναίκα άστατη και ψεύτρα... τουλάχιστο σήμερα είναι Παρασκευή.


Σκυλο-Παρασκευή 1



Σκυλο-Παρασκευή 2



Celeb Friday


Η στήλη έχει φανερές αδυναμίες σε celebrities και πριν από τη σημερινή δημοσίευση ανακάλυψε ότι δεν έχει ποτέ δείξει τη μεγάλη της αγάπη στον ΤΙΤΑΝΙΟ Jim Carrey. Δεν θα φλυαρήσουμε πολύ μιλώντας για το πόσο σπουδαίος είναι ο Jim αλλά θα εστιάσουμε μόνο στο πόσο cool είναι.

Ο Jim - όπως και όλη η αφρόκρεμα των stars του Hollywood - παρευρέθηκε στο pre-Oscars party. Κάποιοι ήταν ντυμένοι με εντυπωσιακές τουαλέτες, με φανταχτερά κολλαριστά σμόκιν αλλά κανένας, και όταν λέμε κανένας εννοούμε ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν ήταν τόσο cool όσο ο Jim Carrey.




YOLOFR

Πιο trivial θα είναι ο χαρακτήρας του YOLOFR σήμερα. Οι γνώσεις, όμως, είναι πάντα γνώσεις, ειδικά οι γνώσεις του YOLOFR. Πάμε!






by Louis


3 σχόλια:

  1. Η πληροφορία για τα ακουστικά με ιντριγκάρει κανονικότατα να το δοκιμάσω. χαχαχαχα! Πόσο ΘΕΟΣ είναι ο Jim Carrey! χαχαχαχαχα !!! FRRRRRRRRRRRR !!! Σήμερα, ΠΑΟ - ΕΦΕΣ. Εμπρός καλή μου μέρα, κάνε το καθήκον σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jim Carrey theos !!! Apo pu vgainei to ''gamw to feleki mu'' ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή