Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Έξυπνο βίντεο για τον ρατσισμό στα σχολεία


Ένα πραγματικά έξυπνο video, που περνάει με όμορφο τρόπο ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, δημιούργησε η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Το σοκαριστικό είναι ότι ακόμη κι αυτό το video δέχθηκε τις ρατσιστικές επιθέσεις ανώνυμων χρηστών στο YouTube όπου αναρτήθηκε.

Η οργάνωση σημειώνει στη σελίδα της: "Παρατηρώντας με έκπληξη και αποτροπιασμό τη χυδαιότητα κάποιων σχολιαστών που δε διστάζουν να στοχοποιήσουν ακόμα και μικρά παιδιά, η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ενημερώνει πως έχει ήδη κάνει αναφορά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά του συγκεκριμένου χρήστη για απειλή κατά της ζωής, και ότι σκοπεύει να προβεί σε αναφορά για οποιοδήποτε άλλο σχόλια συνιστά διέγερση στην τέλεση αξιόποινων πράξεων με ρατσιστικό κίνητρο, απειλή και εξύβριση."

Ταυτόχρονα, συνοδεύει πλέον το video στο YouTube μ' αυτό το κείμενο: "Η έκφραση του μίσους για τους άλλους υπό καθεστώς ανωνυμίας δεν επιτρέπει τον διάλογο. Η πρόκληση σε τέλεση αξιόποινων πράξεων με στόχο την ηθική και φυσική ακεραιότητα άλλων ανθρώπων είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη και σχετικά σχόλια έχουν παραπεμφθεί αρμοδίως."

Μέχρι να απενεργοποιηθούν τα σχόλια για το video που ανέβηκε μόλις χθες, υπήρχαν 737 θετικές αναφορές γι' αυτό και 108 αρνητικές.




πηγή: lifo.gr


2 σχόλια:

  1. Πολύ έξυπνο το video... όμως άλλο τόσο ηλίθιοι είναι όλοι αυτοί που με τις πράξεις τους πληγώνουν κάθε μέρα παιδάκια σαν και αυτό... 108 αρνητικές ψήφους στις 845... πάνω κάτω όσο και τα ποσοστά του κόμματος της ντροπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραίο το βίντεο. Βέβαια έτσι όπως πάει ο Παναθηναϊκός και λίγα ακούς φίλε μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή