Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

"Πρωταγωνιστάρες τα καταφέρατε" του yellowtsif


Το παρακάτω κείμενο το έγραψε ο yellowtsif, ένας φίλος του συντάκτη μας Alejandro και φίλαθλος του Άρη, με αφορμή το ποδοσφαιρικό ματς Άρης - ΑΕΚ που έληξε 1-1 και είχε - δυστυχώς - ως πρωταγωνιστή τη διαιτησία.


Πρωταγωνιστάρες τα καταφέρατε!

1) Αν σεβόμασταν τον εαυτό μας στο βαθμό που του πρέπει, θα έπρεπε να είχαμε εδώ και χρόνια παρατήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

2) Δε νοείται ματς Α' Εθνικής και μάλιστα Άρης - ΑΕΚ να έχει αυτό το θέαμα. Έχει ξεμείνει η χώρα από κολλύρια. Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν μακράν τα πιο χαμένα 45+ κάτι λεπτά από τη ζωή μου!

3) Να τον χαίρεστε τον Κατίδη. Το πόσο εύκολα απαλλαχτήκαμε απ' αυτόν τον καραγκιοζάκο ειλικρινά δεν το περίμενα. Ντε και καλά να γίνει ο star του ματς!

4) Αμ δε! Που πας βρε Κατιδάκο - Γατιδάκο! Σφυρίζει το ματς ο Τάσος ο Κάκος και θες και να μου γίνεις ο πρωταγωνιστής του αγώνα; Αυτά πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

5) Για όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα δεν έχω άποψη γιατί ακόμα δεν τις έχω δει. Πρόλαβα όμως να δω δύο στη Nova. Τη δεύτερη αποβολή της ΑΕΚ, που - κατά τη γνώμη μου - είναι αυστηρή γιατί βρίσκει νομίζω πιο πολύ ώμο

Και τη φάση του γκολ της ΑΕΚ. Πού πας βρε Τάσο Κάκο που θες να μου γίνεις και πρωταγωνιστής του αγώνα; Υπάρχει ο "κύριος" Μπαλτάς Αχαΐας στο Χαριλάου και νομίζεις ότι θα φύγεις με τη χαρά του πρωταγωνιστή; Είσαι βαθύτατα γελασμένος!

6) Επίσης, δεν είδα σε replay τον πανηγυρισμό του Αγκάνθο αλλά νομίζω ότι δεν έβγαλε τη φανέλα. Τη σήκωσε για να φανεί το μήνυμα για τον Άγγελο... Κι αυτός του βγάζει κόκκινη... Απίστευτος. Μπορεί βέβαια να είναι και κανόνας της FIFA, δεν το ξέρω. Πάντως - αν είναι - πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει. Και σε τέτοιες περιπτώσεις να μην είμαστε πια τόσο τυπολάτρες. Έλεος!

7) Ο Κάκος και η παρέα του κατάφεραν να έχουμε φτάσει στο 7ο σχόλιο και να μην έχουμε ακόμα σχολιάσει ότι θα έπρεπε να ήταν ένα ματς που θα το θυμόμασταν για το φόρο τιμής στο παλικαράκι και όχι για τα καμώματα τους.

8) Αγωνιστικά δεν σχολιάζω. Δε μπορώ να βάλω τον εαυτό μου σ' αυτή τη διαδικασία. Έστω και τώρα πρέπει να τον σεβαστώ.


Του yellowtsif

2 σχόλια: