Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Γιατροί Χωρίς Σύνορα - "Παστίλιες" (ad)


Όλοι μας γνωρίζουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες που έχουν τρέξει στην τηλεόραση παγκοσμίως για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Από πέρσι, σε κάποιες χώρες της Ευρώπης ξεκίνησε η καμπάνια με τίτλο Παστίλιες για τον πόνο του άλλου. Φέτος, η καμπάνια ήρθε και στην Ελλάδα. Γνωστοί Έλληνες πήραν μέρος όπως ο Αντωνόπουλος, ο Τριβιζάς, η Παπαδοπούλου, ο Αθερίδης, η Μπρέμπου και άλλοι.

Αποφασίσαμε, όμως, να σας δείξουμε κάποιον από το εξωτερικό...Εκτός από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, αξίζει να αναφερθούμε και στους Γιατρούς του Κόσμου. Οι Γιατροί του Κόσμου έχουν καταφέρει να περιθάλψουν στην Ελλάδα χιλιάδες κόσμο τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο. Πρόσφατο παράδειγμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλατα και τρόφιμα που δημιουργήθηκε (πάντα με τη βοήθεια του κόσμου) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα μικρά παιδιά.by Stefanos


2 σχόλια:

  1. Στέφανε, το πρωί που ξύπνησα είδα τη διαφήμιση του Μπαρδέμ, ενθουσιάστηκα και μπήκα στο Γλέντι να τη δημοσιεύσω και με μεγάλη μου χαρά είδα ότι το ετοίμαζες! Εξαιρετική καμπάνια για εξαιρετικό σκοπό και μπράβο στον φοβερό Χαβιέρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa pola lathi eixa omws.

    thanks gia tis diorthoseis ktl ktl :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή