Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

3 μέρη αναλλοίωτα από το χρόνο!


Με τους ρυθμούς που αναπτύσσεται η τεχνολογία μας και που επεκτείνεται η κοινωνία μας, υπάρχουν πλέον ελάχιστα μέρη που δεν επηρεάζονται με την πάροδο του χρόνου.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 3 από αυτά και θα σας τα παρουσιάσουμε αμέσως. Το αν θα τα επισκεφτείτε το αφήνουμε στην κρίση σας. Και όταν λέμε κρίση, αναφερόμαστε και στην κριτική σας ικανότητα, αλλά και στην κρίση του πορτοφολιού σας. Γιατί στο Γλέντι λέμε και αμφίσημα πράγματα. Άντε. Ακόμα δε γύρισα και με εκνευρίσατε.


1.Hornstrandir, Iceland





Αυτό το φανταστικό τοπίο της Ισλανδίας είναι ακατοίκητο τα τελευταία 60 χρόνια. Το γεγονός ότι απέχει πολύ από τον πολιτισμό, αλλά και το βαρύ του κλίμα κάνει τους ανθρώπους να μένουν μακριά του. Οι μονοήμερες εκδρομές, πάντως, είναι συνηθισμένες, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο ή με τα πόδια!






2. Corn Islands, Nicaragua



Παρότι στα νησιά αυτά υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία και resorts, ο βασικός τους χαρακτήρας δεν έχει χαθεί. Αν κάποτε σύχναζαν εκεί πειρατές και ναυτικοί, τώρα τα επιλέγουν επίδοξοι ψαράδες και πεζοπόροι.






3. Inle Lake, Myanmar





Περιτριγυρισμένη από μικρά χωριά, η λίμνη αυτή είναι ένα μαγικό μέρος. Λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην περιοχή, οι τουρίστες είναι ελάχιστοι και έτσι η αλλοτρίωση είναι πολύ μικρή. Τα ξύλινα σπίτια και η μεταφορά μόνο με μικρές βάρκες καθιστούν το τοπίο απολύτως ειδυλλιακό και βγαλμένο από άλλους καιρούς.





3 σχόλια:

  1. einai oles entupwsiakes!ena ta3idaki sta corn islands de 8a me xalage!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Γιατί στο Γλέντι λέμε και αμφίσημα πράγματα. Άντε. Ακόμα δε γύρισα και με εκνευρίσατε." χαχαχαχαχαχαχα !!!

    Λοιπόν, κι εγώ θα προτιμήσω Corn Islands, με 2η επιλογή την Inle Lake, γιατί στο Hornstrandir παίζει να κάνει ψοφόκρυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή