Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

The Piano Guys - "What Makes You Beautiful" (song)


Η στήλη song of the day φιλοξενεί σήμερα ένα ορχηστρικό κομμάτι με μία ιδιαιτερότητα.

Το κομμάτι είναι από τους The Piano Guys, μια ομάδα από 5 διαφορετικούς ανθρώπους που ένωσαν δυνάμεις με σκοπό,  όπως υποστηρίζουν και στο προσωπικό τους κανάλι στο YouTube, να εμπνεύσουν τον κόσμο. Εμείς θα τους αφήσουμε να μας εμπνεύσουν στη δική τους διασκευή του τραγουδιού What Makes You Beautiful των One Direction.

Η ιδιαιτερότητα όμως του σημερινού τραγουδιού είναι ότι είναι επιλεγμένο από μια φανατική - και προσωπικά πολύ αγαπημένη - αναγνώστρια του Γλεντιού. Απλά να πούμε ότι η Μαρία Θεοδώρου στον τίτλο του e-mail που περιείχε το τραγούδι έγραψε "για το Γλέντι, με πολύ αγάπη". Ανταποδίδουμε, αφιερώνοντας της το τραγούδι...



5 σχόλια:

  1. Τέλειο Μαρία! Η Μαρία είναι μία από τις πολύ - πολύ αγαπημένες αναγνώστριες του Γλεντιού! Να μη διστάσει και στο μέλλον να προωθεί τα e-mail της στον Απολόη.

    Και τώρα Λούη, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ, σε ενημερώνω για το θέμα που μόλις ανέβασες, για το ποιοι είναι οι One Direction: το No1 boy-band στον κόσμο αναδείχτηκε πριν 2 χρόνια από... το Βρετανικό X Factor! Ήταν 5 παιδιά που είχαν έρθει σαν solo artists και ενώθηκαν από τους κριτές σ' ένα group.

    Ναι, Λούη, καλά κατάλαβες, μόλις έκανες X Factor post. ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Dom ήμουν προετοιμασμένος γιατί περίμενα ένα τέτοιο ύπουλο σου σχόλιο.

    Λοιπόν σε προτρέπω να διαβάσεις το Top Comment στο video που μόλις είδαμε από τον χρήστη "betterthanacarrot". Για να σε βοηθήσω πάει κάπως έτσι:

    "This is so amazing that one direction sounds even worse than before."

    Και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω το πιο πάνω σχόλιο έχει 32 likes! Μάντεψε ποιος ήταν ο 32ος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παραδίνομαι!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή