Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Fridays at Glenti (08/06/12)


Και η καρδιά πάει να σπάσει, το μυαλό έχει από ώρα σταματήσει κι όσες ανάσες μπορούν να βγουν με δυσκολία από το στόμα φωνάζουν το όνομα της πανωραίας... Όλα (και όταν λέμε όλα, εννοούμε ΟΛΑ) σταματούν. Κυρίες και κύριοι, υποκλιθείτε σε μια ακόμη ΥΠΕΡΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... Κι ακόμη καλύτερα, σ' ένα Fridays at Glenti!

Η Παρασκευή είναι και παραμένει η καλύτερη μέρα και δε νομίζω οι άμοιροι υποστηρικτές άλλων ημερών να μπορούν να πουν κάτι. Γιατί εμείς μιλάμε με επιχειρήματα.

Και σας ρωτώ: από όλες τις μέρες της εβδομάδας (που είναι 7, έτσι;), γιατί η κορυφαία Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση σε επίπεδο χωρών (EURO 2012™) επιλέχθηκε να ξεκινήσει Παρασκευή; Τυχαίο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!! Κι η Eλλαδάρα πότε παίζει το πρώτο παιχνίδι, είπαμε; Μήπως πάλι Παρασκευή; Πάλι τυχαίο; Μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας... Η Παρασκευή είναι η βασίλισσα και στα αθλητικά!

*** UPDATE***
Μα το πιο σημαντικό επιχείρημα δεν είναι άλλο από το ότι η πολυαγαπημένη μας συντάκτρια Kat έχει σήμερα τα γελέθλια της (ημέρα Παρασκευή!!). Χρόνια της πολλά με έξτρα φωτογραφία αφιέρωση.

FRRRR και όλα ξεχνιούνται... FRRRRRRRRR γιατί τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!


Γελοιο-παρασκευο-γραφία



Σκυλο-Παρασκευές



Παρασκευο-γενέθλια (Kat)



eCard-Friday



Celeb-Friday (αφιερωμένο)



Αγία Παρασκευή (η χριστιανική)



by Louis

3 σχόλια:

  1. :):):) FRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    to perimena apo xthes, kai as les esi ta dika sou!!!! mipws na ftiaxoume kai ena wraio cheerleading-sinthima, simplirwmatiko to FRRRRRRRRRRRRRRR??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχα! η χριστιανική! χαχαχαχα... Θεωρώ ότι η αφιέρωση είναι για μένα, αλλα για μία λατρεία που μοιραζόμαστε και οι δύο! χαχαχα... FRRRRRRRR !!! FRELLADA - POLONIA σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή