Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Fridays at Glenti (01/06/12)


Χαμογελώ και έχω λόγο, είναι ο ίδιος με τον δικό σας λόγο που χαμογελάτε. Σιγά που δεν καταλάβατε που το πάω. Δεν είναι απλά ένα ακόμη "καλημέρα" αυτό που θα ακούσετε. Είναι το καλημέρα μιας τεράστιας εμπειρίας, μιας ένταξης ή μύησης - αν προτιμάτε καλύτερα - στον μαγικό της κόσμο... Κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... κι ακόμη καλύτερα σε ένα επετειακό Fridays at Glenti!

Σήμερα είναι μια γιγαντοτεράστια Παρασκευή γιατί πρώτα απ' όλα ακολουθεί τριήμερο(!) και δεύτερο, αν δεν το καταλάβατε ήδη, η σημερινή Παρασκευή είναι η πρώτη μέρα του καλοκαιριού! Τι άλλο να πούμε;

Για να το γιορτάσουμε δεν θα έχει καν κήρυγμα γιατί δεν προτείνατε (πάλι) νέες στήλες. Απλά σας καλώ να βροντοφωνάξουμε τους τρεις βασικούς πυλώνες της στήλης:

1. Αυτή η συνήθεια έγινε λατρεία.
2. Μην κλαίτε, απλά ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ άμοιροι υποστηρικτές άλλων ημερών.
3. FRRRRRRRRRRR... τουλάχιστον σήμερα είναι Παρασκευή!


Βιβλίο Παρασκευο-μύησης



Γελοιο-παρασκευο-φωτογραφία



Σκυλο-Παρασκευές



Bonus εορταστική Σκυλο-Παρασκευή



9gag-Friday



Celeb-Friday



by Louis

3 σχόλια:

  1. hahahahahahhahahh '2.Μην κλαίτε, απλά ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ άμοιροι υποστηρικτές άλλων ημερών.'... poios mporei na einai upostiriktis allis imeras?????
    FRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A, kai episis, egw sou eipa na kaneis mia stili kai gia tin deftera....pou einai???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μέρα είναι Κυριακή, βρίσκομαι στο πλοίο που θα καταλήξει σε επίσκεψη στο τεράστιο αφεντικό του Γλεντιού, αύριο είναι αργία, αλλά δεν ξεχνάμε από που ξεκίνησαν όλα: από την Παρασκευή! Επιλέγω Patrick και Rihanna λόγω αδυναμίας! FRRRRR !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή