Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το χειρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο (pics)


Πολλές φορές έχουμε γράψει για υπερπολυτελή ξενοδοχεία αλλά και για καταλύματα ανά τον κόσμο που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να παρουσιάσουμε το "χειρότερο ξενοδοχείο" στον κόσμο, έτσι όπως διαφημίζει το ίδιο τον... εαυτό του!

Το δημοφιλές "Hans Brinker Budget Hotel" βρίσκεται στο Άμστερνταμ, προσφέροντας εδώ και 40 περίπου χρόνια υπηρεσίες που μπορεί κάποιος να βρει μόνο σε... φυλακές μέτριας ασφάλειας (ίσως και χειρότερες!).


Το παράδοξο, βέβαια, είναι ότι οι ιδιοκτήτες του κάνουν το καθετί για να διατηρήσουν τον τίτλο, χαμηλώνοντας συνεχώς την ποιότητα των παροχών, στηρίζοντας αποκλειστικά και μόνο τη διαφήμισή τους στην... απογοήτευση που προσφέρουν στους πελάτες τους!

Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο παρέχει για 22 περίπου ευρώ τη βραδιά/άτομο ένα κρεβάτι (σκέτο στρώμα) σε κάποιο από τα δωμάτια (ίσως μαζί με άλλους!), ένα "υπόγειο" εστιατόριο χωρίς σχεδόν καθόλου φως και αέρα, όπου σερβίρονται μόνο νερουλά τηγανητά αβγά για πρωινό αλλά και ένα ασανσέρ που πάντα μένει ανάμεσα στους ορόφους!


Επιπλέον, ένα μικρό μπαρ που προσφέρει νερωμένη μπίρα αλλά και τη δυνατότητα να καθίσεις στην τσιμεντένια αυλή του, περιτριγυρισμένος από ψηλά κτίρια, όπου ο ήλιος (στη σπάνια ηλιοφάνεια του Άμστερνταμ) περνάει δύσκολα ανάμεσά τους.

Για όσους πάλι θέλουν να διαθέσουν κάτι παραπάνω, το ξενοδοχείο νοικιάζει τη... σουίτα στον τελευταίο όροφο, που είναι το μόνο δωμάτιο στο ξενοδοχείο που έχει μπανιέρα. Γιατί στα υπόλοιπα, το μπάνιο... απαγορεύεται!


Παρόλα αυτά οι κρατήσεις δίνουν και παίρνουν στο "Hans Brinker Budget Hotel", με τα διαφημιστικά του φυλλάδια να γίνονται ανάρπαστα! Το μόνο που πρέπει να θυμάστε σε ενδεχόμενη επίσκεψή σας είναι να έχετε κάνει όλα τα... εμβόλια και να φέρετε σεντόνια από το σπίτι! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το ξενοδοχείο !!!












πηγή: philenews.com

9 σχόλια:

  1. Na min 3exasw na kleisw dwmatio...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το marketing στα καλύτερα του! Απαίσιο ξενοδοχέιο με ΦΟΒΕΡΕΣ διαφημίσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το site του ξενοδοχείου: "If you’re looking for excellent, cheap accommodation in Amsterdam (or even just mediocre, cheap accommodation in Amsterdam) a brief Internet search will provide you with many possibilities. If these are fully-booked, you may like to consider a park bench or a room in the Hans Brinker Budget Hotel, Amsterdam".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά, το marketing στις δόξες του...Σε κάνει να θέλεις να μείνεις, έστω 1 βράδυ, για την εμπειρία και μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. skefteite to tmima xeirismou paraponwn pou eimai sigouros thimizei kati apo AMAN...

    - signwmi kirie mou ma stazei i orofi, trexoun pontikia sto dwmatio kai pinoun narkwtika kai kanoun sex oi sigkatikoi pou mou fortwsate!
    - Sta tetoia mas kiria mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι αυτό από το site τους:

    "Where to stay in Amsterdam.

    1. Hotel L’Europe.
    2. Hotel Krasnapolsky.
    3. Intercontinental Hotel, Amsterdam.
    4. Amstel Hotel.
    5. Hire an apartment.
    6. Hire a houseboat.
    7. B&B.
    8. A friend’s couch.
    9. A campsite.
    10. Waiting room, Central Station.
    11. A sleeping bag by the side of the motorway.
    12. Back of burned-out car.
    13. Under a bail of hay.
    14. In an abandoned mine shaft.
    15. The Hans Brinker Budget Hotel, Amsterdam.
    16. An unmarked grave."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. hahahahahahaha! kala pou na me plironane dn emena ekei !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή