Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μια sexy καφετέρια αναστατώνει την Ιταλία



Μια ιδιοκτήτρια καφετέριας στη βόρειο Ιταλία, μετά από οκτώ χρόνια δουλειάς, βρήκε τον τρόπο για να προσελκύσει άνδρες πελάτες στο κατάστημά της. Πρόκειται για την 34χρονη Laura Maggi. Δεν βελτίωσε την ποιότητα του καφέ αλλά ξεκίνησε να σερβίρει και να φτιάχνει espresso ντυμένη με σέξι κι ορισμένες φορές έως και ανύπαρκτα ρούχα, αποκαλύπτοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της κι αφήνοντας εντελώς ελάχιστα στη φαντασία.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να υποδέχεται τους πελάτες με τέτοια εμφάνιση, εκατοντάδες άνδρες έγιναν φανατικοί θαμώνες της καφετέριας "Le Cafe"! Όπως η ίδια ανέφερε, κάποιοι πελάτες της οδηγούν μέχρι και 120 χιλιόμετρα για να πάρουν καφέ ή να πιουν ποτό στο μπαράκι της.

Το "Le Cafe" βρίσκεται στην πόλη Bagnolo Mella (κοντα στην πόλη Μπρέσια της Λομβαρδίας) και έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην μικρή κοινότητα.

Φανταστείτε ότι το μαγαζί είχε τόσο πολύ πελατεία που είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή (από τα αυτοκίνητα των θαμώνων της καφετέριας).

Το πρόβλημα κίνησης που προκαλείται έξω από το μαγαζί, καθώς οι άνδρες οδηγοί διπλοπαρκάρουν και κάνουν ουρά για μια θέση... στον ήλιο, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της δημάρχου που ανακοίνωσε μέτρα για να αποσυμφορηθεί η περιοχή.

Αλλά και οι κυρίες της πόλης δεν είναι χαρούμενες με την εξέλιξη αυτή καθώς πού τους βρίσκουν πού τους χάνουν τους άνδρες τους είναι στο "Le Café" της Laura.

Μάλιστα, κάποιες απελπισμένες σύζυγοι απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ βγήκαν και στην τηλεόραση να πουν το παράπονό τους.

Η δήμαρχος του Bagnolo Cristina Almici τόνισε: "Λάβαμε δεκάδες παράπονα από γυναίκες αναφορικά με το μπαρ και κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε όσον αφορά τη δημόσια τάξη. Έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα με την κίνηση μόλις διαδόθηκε η φήμη της Laura κι αυτό συνεπώς οδηγεί σε προβλήματα στο παρκάρισμα αλλά και σε μικρής έκτασης επεισόδια βανδαλισμού. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τους ανθρώπους από το να πηγαίνουν στο μπαρ της, που γνωρίζω ότι είναι πολύ δημοφιλές ιδίως στους άνδρες της πόλης, προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε πώς είναι ούτε πώς ντύνεται. Πρόβλημα πρέπει να έχουν αυτοί που πηγαίνουν εκεί. Βεβαίως απαγορεύεται ο σύζυγός μου να πάει εκεί", ανέφερε.

Η Laura Maggi έγινε εθνική σταρ κι όπως δήλωσε καλεσμένη σε τηλεοπτικό σόου, "αν οι άνδρες θέλουν να έρχονται εγώ τι να κάνω; Ξέρω ότι αναστάτωσα τις γυναίκες τους αλλά δεν είναι δικό μου το πρόβλημα".

Έχει 5.000 φίλους στο Facebook, ενώ σύμφωνα με δημοσκόπηση στην περιοχή το 46% των γυναικών αναρωτιούνται "γιατί οι σύντροφοί τους προτιμούν αυτή από τις ίδιες!".


πηγή: philenews.com

2 σχόλια: