Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Panathinaikos - AEK 3-2



Τα εύκολα δύσκολα έκανε στο φινάλε ο Παναθηναϊκός που νίκησε με 3-2 την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής με τον Λέτο να πετυχαίνει δύο γκολ. Από την πρώτη θέση πάει στο Καραϊσκάκη το "τριφύλλι", άργησε να αντιδράσει η Ένωση.

Επιβλητικός κατά διαστήματα ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και επί της ΑΕΚ. Με "πρώτο βιολί" και σκόρερ δύο γκολ τον Λέτο η ομάδα του Φερέιρα πήρε μια ακόμα νίκη αν και στο τέλος έκανε τα εύκολα δύσκολα.

Μετά το 3-0 του Κατσουράνη στο 53', οι "πράσινοι" σπαταλούσαν τις ευκαιρίες που τους δίνονταν με την ΑΕΚ να μειώνει με τους Μπέλεκ και Λεονάρντο να δίνουν στο φινάλε διαφορετική εικόνα στο ματς.



πηγή: sport24.gr

5 σχόλια:

  1. signwmi afentiko... afisame omws na min ginei diasirmos... kai telos LETOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η επίθεση της ΑΕΚ το πάλεψε. εμείς ευχαριστιόμαστε σε κάθε αγώνα το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει εδώ και πολλά χρόνια. και τώρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για το πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. αρκεί φέτος να μας αφήσουνε να παίξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές τις εμπρηστικές δηλώσεις 2 βδομάδες πριν το ντέρμπι να τις αφήσεις. Από τώρα άρχισες δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα... δεν θέλω πολλά MonkeyFeet! απλώς, να μειωθεί λίγο το όριο: με 3 άτομα να καλύπτουν κάποιον παίκτη, να μη θεωρείται οφσάιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή