Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

dudezz: η επιτυχία της πρώτης εκπομπής!


Με πολύ αγωνία, πριν από δύο εβδομάδες, το glenti.blogspot έβαλε... τα καλά του και ετοιμάστηκε να υποδεχτεί τους επισκέπτες του για την πρεμιέρα των dudezz, της πρώτης κωμικής εκπομπής σε Ελληνικό blog.

Ήταν, λοιπόν, πολύ μεγάλη η χαρά μας όταν είδαμε ότι πολύ σημαντικά site επέλεξαν να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να αναδημοσιεύσουν την πρώτη μας εκπομπή.

Για να γίνετε μέλη της σελίδας των "dudezz"
στο facebook πατήστε εδώ!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε της αναδημοσιεύσεις της πρώτης μας εκπομπής ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, γιατί για μας είναι όλες εξίσου τιμητικές.


Mediasoup


Ήταν μεγάλη μας τιμή που η Σεμίνα Διγενή μας έγραψε ότι της άρεσε πάρα πολύ και ότι το... ζήλεψε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτήν και την παρέα της στο Mediasoup να χαμογελάει. Για μας σημαίνει πάρα πολλά να ακούμε τέτοια λόγια από έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο.


Ξυπνήστε Ρε


Ευχαριστούμε πολύ το Ξυπνήστε Ρε που επέλεξε να αναδημοσιεύσει την πρώτη μας εκπομπή. Μακάρι να συνεχίσει να μας κάνει χαρούμενους με τις αναρτήσεις του.


Otherside


Ευχαριστούμε πάρα πολύ το otherside.gr, το οποίο για πρώτη φορά αναδημοσίευσε δουλειά μας και ήταν μέσα στις τρεις μεγαλύτερες πηγές επισκεψιμότητας της πρώτης μας εκπομπής. Ελπίζουμε να σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους γι' αυτήν σας την επιλογή και με τις επόμενες εκπομπές!


Πιτσιρίκος


Δεν έχουμε λόγια για τη χαρά που μας έδωσε η δημοσίευση της πρώτης μας εκπομπής από τον Πιτσιρίκο! Ήταν ο No1 λόγος για την επιτυχία του πρώτου επεισοδίου, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να δουν αυτό που ετοιμάσαμε με πολύ αγάπη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτόν και την παρέα του να χαμογελάνε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ...


ΠΡΕΖΑ TV


Από τη στιγμή που ενημερώσαμε το ΠΡΕΖΑ TV για την ανάρτηση της πρώτης μας εκπομπής, δεν πέρασαν 10 λεπτά για να το δούμε δημοσιευμένο. Αυτή είναι η σχέση που έχουμε μ' αυτήν την παρέα που μας στηρίζει από το ξεκίνημα μας και τους ευχαριστούμε πολύ...


PRESS-GR


Και το press-gr δημοσίευσε για πρώτη φορά μία δική μας δουλειά και θα ήταν χαρά μας να συνεχίσουμε να κάνουμε τους επισκέπτες του να χαμογελάνε. Ευχαριστούμε πολύ!


Tromaktiko


Το tromaktiko είναι το blog που μας έχει στηρίξει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο από το ξεκίνημα μας. Δεν έχουμε λόγια να το ευχαριστήσουμε, και για τα posts που έχει κάνει με δουλειές μας, και γιατί στηρίζει την καινούρια μας προσπάθεια και, κυρίως, για τα υπέροχα λόγια με τα οποία συνοδεύει τα κείμενα του, όπως έκανε και στην τελευταία του ανάρτηση στην οποία ανέφερε: "Οι Dudes ξαναχτυπάνε. Τα παιδιά που θυμίζουν τους Α.Μ.Α.Ν. με το ταλέντο και την εφευρετικότητά τους μας στείλανε τη νέα τους πραγματικά μοναδική δουλειά τους...". Δεν έχουμε λόγια να τους ευχαριστήσουμε...


Flashnews


Και η αγαπημένη μας Κρήτη μας βοήθησε σ' αυτό το ξεκίνημα μας! Το site που εκπροσωπεί επάξια το νησί στο οποίο μεγάλωσαν στα παιδικά τους χρόνια αρκετοί συντάκτες του Γλεντιού, το Flashnews, μας τίμησε με την αναδημοσίευση του.


And last but not least...

Glenti Blogspot


Η Γλεντο-παρέα πρέπει να νιώθει περήφανη, γιατί ό,τι καταφέρνουμε, το καταφέρνουμε όλοι μαζί! Ό,τι διαβάσατε παραπάνω, είναι αποτέλεσμα της αλήθινης παρέας που αποτελούν οι συντάκτες και οι φίλοι του Γλεντιού μας!



Αν θέλετε να δείτε τις δημιουργίες
των dudezz, του Cow Poly και του Κύριου Ηλία,
πατήστε εδώ!

Ραντεβού, λοιπόν, στις 21 Νοεμβρίου, σε περίπου δύο εβδομάδες δηλαδή, για τη δεύτερη εκπομπή μας και μέχρι τότε να θυμάστε: να χαμογελάτε, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό...



5 σχόλια: