Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Νεκρός ο ένοπλος που μπήκε στο ΜπέρκλεϊΥπέκυψε στα τραύματα του ο άνδρας που είχε εισβάλλει στους χώρους του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια και είχε χτυπηθεί από την αστυνομία.

Την ίδια ώρα στους χώρους του Πανεπιστημίου χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωναν κατά του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου της Wall Street.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου ο ένοπλος ήταν περίπου 30 ετών και παρακολουθούσε μαθήματα στην Σχολή Οικονομικών Χάας. Το όνομα του δεν έγινε γνωστό.

Μία υπάλληλος του Πανεπιστημίου ανέφερε ότι τον είδε το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο κτίριο της Σχολής και άλλοι μάρτυρες είπαν ότι έβγαλε από το σακίδιο του κάτι που έμοιαζε με όπλο.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία τον εντόπισε μέσα σε μία αίθουσα. Ο άνδρας σήκωσε το όπλο του αλλά οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν. Αν και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο πέθανε μερικές ώρες αργότερα.

Στον ίδιο χώρο ήταν και τέσσερις φοιτητές και ένας καθηγητή αλλά όλοι οι είναι καλά στην υγεία τους. Ήταν η πρώτη περίπτωση πυροβολισμών μέσα στο Πανεπιστήμιο από τη δεκαετία του 1980.


πηγή: news.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου