Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΟΜΗΝΙΚΕ !!!



Η Ψυχή της παρέας του Γλεντιού γίνεται σήμερα 25 ετών! Στον Δομήνικο της καρδιάς μας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ !!!

Ο νεαρός της φωτογραφίας, γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1986. Είναι βασικός συντάκτης του Γλεντιού και τα κείμενα του κοσμούν το blog μας. Επίσης, είναι συμπρωταγωνιστής στην σειρά dudezz που μας έχει χαρίσει, και θα συνεχίσει να μας χαρίζει, άφθονο γέλιο. Ναι, παιδιά μου, αυτός είναι υπεύθυνος για την αισθητική παρουσίαση του blog. Με λίγα λόγια, είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλείες και ο πιο βασικός λόγος της επιτυχίας του Γλεντιού. Σ' ευχαριστούμε πολύ Δομήνικε !!!

Σαν σήμερα στις 24/9/1991


Glenti Comment: Ως αδερφός σου, πρέπει να σου πω ότι είναι μεγάλη μου τιμή που σε ξέρω και που από 2 χρονών είμαι δίπλα σου όταν σβήνεις τα κεράκια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

3 σχόλια:

  1. πωπω... 20 χρόνια από την υπέροχη φωτογραφία στη Φορτέτσα του Ηρακλείου της Κρήτης... ευχαριστώ alejandro για το post! εγώ είμαι τυχερός που τα σβήνω δίπλα σε σένα και σε όλη την οικογένεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xronia sou polllllaaaaaaa,re dom!!!!
    na to kapsete smr kai na perasete teleiaaa..
    breed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha sou pw "xronia polla" kai apo to glenti mono kai mono gia na prosthesw akomi ena post sto wraio afierwma tou alejandro

    ΑπάντησηΔιαγραφή