Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

THE ARK FESTIVAL - In music we trust

Το μουσικό γεγονός με έντονο το ελληνικό στοιχείο, από την αρχή έως το τέλος, είναι ξανά εδώ! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το απόλυτο φεστιβάλ του Σεπτέμβρη αναμένεται να μας υποδεχτεί στα ίδια μέρη με ακόμη περισσότερες μουσικές!

Αγαπημένοι Έλληνες τραγουδοποιοί με ελληνικό αλλά και ξένο στίχο θα βρίσκονται στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι για δύο ημέρες. 'Ετσι σε μία εβδομάδα από σήμερα, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, νέα ελληνική μουσική - γνώριμη και μη - θα παίζει για όλους όσους βρεθούμε εκεί. Ονόματα γνωστά θα κάνουν την εμφάνισή τους και φυσικά δεν θα λείψει κανείς μας!

Λίγα όμως τα λόγια, μιας και η μουσική δεν χρειάζεται πολλές αναλύσεις... Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται στη συνέχεια του κειμένου, όπως ακριβώς εμφανίζεται και στις αφίσες που έχουν ήδη τοιχοκολληθεί στα πέριξ της "Τεχνόπολις". Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από τις 25 Ιουλίου. Δυστυχώς τα πρώτα 500 μειωμένα (με τιμή 15 ευρώ) έχουν ήδη φύγει... Οπότε σπεύσατε στα ταμεία των: PUBLIC, IANOS και TICKETSERVICES.GR για τα εναπομείναντα των 17 ευρώ. Η γενική είσοδος είναι 20 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται για το διήμερο η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 30 ευρώ.




by Renee

1 σχόλιο: