Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Odense - Panathinaikos 1-1 (video)



Ατυχος και αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός "'άγγιξε" την νίκη αλλά την έχασε στο τελευταίο λεπτό μετά το 1-1 στο "TRE-FOR Park" της Οντένσε. Κορυφαίος και σκόρερ ο Λέτο.

Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός "άγγιξε" την νίκη στην Δανία αλλά την έχασε στο τελευταίο λεπτό μετά το 1-1 στο "TRE-FOR Park" της Οντένσε. Κορυφαίος και σκόρερ ο Λέτο, εξαιρετικοί οι Κατσουράνης, Σαριέγκι και Σιμάο.

Οι "πράσινοι" μπορεί στο 90' να δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης μετά από μια αδράνεια στην άμυνα και κεφαλιά του Ρεγκίνιουσεν ωστόσο είναι το φαβορί της πρόκρισης για τα πλέι οφ ενόψει του επαναληπτικού της Αθήνας.

Μπορεί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έπαιζε για την ισοπαλία στο γήπεδο της Οντένσε, ωστόσο αυτή ήρθε με τους "πράσινους" να έχουν το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, μέτριο ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στο 46' με τον κορυφαίο του παίκτη, Λέτο. Ο Πορτογάλος τεχνικός στην διάρκεια του ματς έριξε στο ματς τον νεοαποκτηθέντα Κουίνσι αλλά και τον Καραγκούνη που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές ωστόσο η νίκη δεν διατηρήθηκε αφού στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στιγμές αδράνειας.




Glenti Comment: Λίγο ακόμα και θα είχε κλείσει η πρόκριση. Πάντως, είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Να σημειώσω ότι οι δύο παίκτες που συνδυάστηκαν στο γκολ που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός είναι πουλέν του συντάκτη Δομήνικου στο Manager! Με πλήγωσαν αλλά είμαι περήφανος! Χαχαχαχαχα...


πηγή: sport24.gr

1 σχόλιο: