Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Έχει να πλυθεί... 37 ολόκληρα χρόνια !


Αποφάσισε να χορέψει το χορό του Ησαΐα, αλλά να σταματήσει οποιαδήποτε επαφή με το νερό και το σαπούνι. Ο λόγος για τον Kailash Singh, ο οποίος έχει να πλυθεί 37 ολόκληρα χρόνια. Ποιος είναι ο λόγος αυτής της… αποχής; Ακολουθεί τη συμβουλή ενός ιερέα! Σύμφωνα με τον 65χρονο αγρότη από την Ινδία, ο ιερέας τον συμβούλευσε να μην πλυθεί γιατί με αυτό τον τρόπο θα αποκτούσε έναν γιο.

Μέχρι τώρα όμως το πολυπόθητο αγόρι δεν το έχει φέρει ο πελαργός... Αντ' αυτού του έχει χτυπήσει 7 φορές την πόρτα, αλλά για να του παραδώσει... κόρες.

Είναι αποφασισμένος να μην ξανακάνει μπάνιο έως ότου έρθει ο γιος. Η μοναδική επαφή που έχει με το νερό είναι για να το πιει, να πλύνει τα χέρια του και το στόμα του. Ακόμα και όταν τον απείλησε η γυναίκα του ότι δεν θα ξανακοιμηθεί μαζί του, αυτός έμεινε αμετακίνητος στις απόψεις του.

Μία φορά μάλιστα που αποπειράθηκαν να τον πλύνουν με το ζόρι, εκείνος αντιστάθηκε και το έβαλε στα πόδια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι αφού δεν ήρθε το αγόρι, δεν θα κάνει μπάνιο και ότι ίσως όταν ξαναγεννηθεί πια, στην άλλη ζωή, θα πλυθεί.


Glenti comment: Απορία #1: Πως να μυρίζει άραγε; Απορία #2: Έχει πράγματι γυναίκα που κοιμάται (!) μαζί του; Απορία #3: Γιατί πλένει τα χέρια του, τα νιώθει λερωμένα;


πηγή: philenews.com

1 σχόλιο: