Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η Sixt νοικιάζει αυτοκίνητα σε δραχμές

Σύνδεσμος

Αληθινή εντύπωση προκαλεί η διαφήμιση της γερμανικής εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt, στο site της οποίας - εάν μπει κανείς από υπολογιστή στην Ελλάδα - εμφανίζεται η προσφορά προς τους αγαπητούς Έλληνες, πως η Sixt δέχεται ξανά δραχμές.

"Αγαπητοί Έλληνες, δεχόμαστε ξανά δραχμές. Το BMW1 κάμπριο από 26.900 δρχ. την ημέρα", είναι το κείμενο που συνοδεύει φωτογραφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το σήμα της Sixt. Η νέα διαφήμιση προδημοσιεύτηκε ολοσέλιδα στην εφημερίδα Die Welt και στην ιστοσελίδα της εταιρίας.

Στην πράξη, φυσικά, το site υπολογίζει την τιμή για παραλαβή οχήματος είτε από Ελλάδα είτε από Γερμανία σε ευρώ.

Η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο ανακοίνωσε ότι προέβη στις αναγκαίες ενέργειες προς τη γερμανική πλευρά αναφορικά με διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας που παρουσιάζει την Ελλάδα να έχει επιστρέψει στη δραχμή.

Εκτός από την SIXT στην Ελλάδα δραστηριοποιείτε και η επίσης Γερμανικών συμφερόντων εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Europcar.

Πριν από καμιά βδομάδα ψάχνοντας στο συρτάρι μου για καλοκαιρινές κάλτσες βρήκα καμιά δεκαριά ξεχασμένα χιλιάρικα (δραχμές εννοείτε), αύριο το πρωί θα πάω στην Λεωφόρο Κηφισού 138-140 που είναι τα κεντρικά της εταιρείας να νοικιάσω αυτοκίνητο για τις διακοπές.


by White

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου