Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

See the MusicΌταν ο ήχος γίνεται εικόνα και οι στίχοι "νοήματα", τότε γεννιέται αυτή η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά μουσικά δεδομένα συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Κτήριο οδού Πειραιώς).

Το "See the Music" είναι μία διαφορετική για την ελληνική μουσική σκηνή συναυλία καθώς κωφοί και ακούοντες θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν και να συμμετέχουν ισότιμα στη μουσική εμπειρία. Η τέχνη αποδεικνύει ακόμη μια φορά την δύναμή που έχει να ξεπερνά προκαταλήψεις και να μας φέρνει όλους πιο κοντά.

Η μουσική είναι κάτι περισσότερο από αυτό που ακούμε. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν πραγματικότητα ο διεθνούς φήμης κωφός μουσικός από τη Φινλανδία Signmark και ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής ελεκτρόνικα Κωνσταντίνος Βήτα. Καθ' ολη τη διάρκεια της συναυλίας θα υπάρχει Νοηματική Επεξήγηση στα Ελληνικά και το όλο οπτικοακουστικό θέαμα θα είναι μία μοναδική εμπειρία για όσους παραβρεθούν εκεί.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδας (ΟΜΚΕ) σε συνεργασία με την επιτροπή Νεολαίας της ΟΜΚΕ.

Ώρα έναρξης: 21:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


by Renee

2 σχόλια:

 1. πάρα πολύ ενδιαφέρον γεγονός. η μουσική μπορεί τα πάντα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Hi everybody!
  Today I will share the top sound in 2018. You will listen to music, experience hot tunes, beautiful melodies. You can refer to and see instructions for downloading ringtones for your mobile phone. Quality ringtones. Ringtones are attractive.

  Top 5 ringtones installed most in 2018, You can refer to:

  - Download Dil Diyan Gallan ringtone mp3
  - Download Iphone Nokia ringtone mp3
  - Download Flute ringtone mp3
  - Download Best – bansuri ringtone mp3
  - Download Telugu ringtone mp3

  All ringtones are free to download. To find out more about the latest ringtones, you can go to my homepage: Click Here

  Hope my ringtone will bring a new look to the ringtone world. Thank you!

  ΑπάντησηΔιαγραφή