Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Λάτρης των χάμπουργκερ έφτασε τα 25.000 !


Έχουν περάσει 39 χρόνια από το πρώτο του χάμπουργκερ Big Mac. Ο Αμερικανός Ντον Γκόρσκ, είναι ο πιο πιστός πελάτης πασίγνωστης αλυσίδας φάστφουντ και στις 18 Μαΐου έφτασε τα... 25.000 μπέρκερ. Κι όπως δηλώνει ο ίδιος θα συνεχίσει να τρώει μπέργκερ μέχρι να πεθάνει...

Ο 59χρονος σήμερα συνταξιούχος δεσμοφύλακας από Γουσκόνσιν, είχε τιμηθεί με το βραβείο Γκίνες τρία χρόνια πριν όταν είχε φτάσει τα 22.000 Big Mac. Τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν όμως έφαγε 3.000 ακόμα, (δηλαδή περίπου 1000 το χρόνο!), φτάνοντας έτσι στις 25.000.

Ο Γκορσκ, είχε συμμετάσχει στο παρελθόν οικειοθελώς και στο ντοκιμαντέρ «Super Size Me», που ερευνούσε την βιομηχανία φάστφουντ. Ο ίδιος, είναι φυσιολογικός, περπατάει αρκετά, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο οι τελευταίες του εξετάσεις ήταν κανονικές με την χοληστερίνη του σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ο λάτρης τoυ γρήγορου φαγητού, αγοράζει μπέργκερ σε μεγάλες ποσότητες στην αρχή και το τέλος κάθε βδομάδας έτσι ώστε να τα καταψύχει και να μην χρειάζεται να πηγαίνει στο μαγαζί κάθε μέρα.

Όλα αυτά τα χρόνια τρώει μόνο Big Mac και μόλις μια φορά στη ζωή του δοκίμασε και έφαγε κάποιο άλλο μπέργκερ.

«Σκοπεύω να τρώω Big Mac μέχρι να πεθάνω», δηλώνει ο ίδιος, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει τίποτα, αφού πρόκειται για το αγαπημένο του φαγητό.


πηγή: philenews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου