Σάββατο 30 Απριλίου 2011

"Γλέντι Year 2 !" by dAre



Γλέντι Year 2 !!!



Υπάρχει ένα μύθος που λέει ότι δεν γίνεται να περάσεις αναπάντεχα δύο τέλεια σερί ημέρες.

Έτσι και το γλέντι για μένα πιστεύω έκανε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, μπήκε στη ζωή μας και πολλών αναγνωστών, όμως λόγω κάποιων υποχρεώσεων και αναγκαστικών αλλαγών δυστυχώς έκανε μια δεύτερη χρονιά χειρότερη από αυτή που μπορούσε. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια παιδιά που δίνουν περισσότερα από αυτά που έπρεπε για να μη σβήσει και να μη χαθεί αυτός ο χώρος και πραγματικά εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ.

Ότι και αν γίνει από αύριο, όποια συνέχεια και αν έχει το γλέντι, για μένα θα είναι το αγαπημένο μου blog. Πάντα θα μπαίνω δύο και τρεις φορές την ημέρα και ας ξέρω ότι κανείς δεν έγραψε. Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο και χρόνο αυτό το πράγμα να προχωρήσει.

Συνήθως μας αρέσει να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και ανάποδα. Οπότε στο χέρι μας είναι ο τρίτος χρόνος του γλεντιού να είναι και ο καλύτερος!


Πέρσι είχα γράψει:
"Μαμά μαμά αύριο δεν έχουμε σχολείο...
Γιατί;
Μα μαμά αύριο γιορτάζουμε τα 15 χρόνια λειτουργίας του Γλεντιού!
- Ωχ παραλίγο να το ξεχάσω... Ευτυχώς που μου το θύμισες να πάρω τον πατέρα σου να του πω να κλείσει ένα τραπέζι να πάμε να φάμε όλοι μαζί στο Νάρκισσο."

Ο νάρκισσος για όσους δεν ξέρουν έκλεισε αλλά το "γλέντι" ελπίζω να συνεχιστεί και σε 13 χρόνια να θεσπίσουμε αργία τη συγκεκριμένη ημέρα!

Χρόνια πολλά σε όλους !!!


Υ.Γ: Ό,τι και αν έγινε, μόλις επιστρέψουν τα δύο αφεντικά, θέλουμε πάρτι!


by dAre

9 σχόλια:

  1. kwnstantine poli wraio to keimeno su !! me ponaei ligo alla einai alithia !!! pantotinos glentzes !!!

    o defteros xronos egine diskolos pros to telos, omws mexri ton avgousto itan para poli dimiourgikos kai mas deixnei ton dromo gia tin sinexeia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai olo auto dn anairei to ti exoume ftiaxei mexri stigmi ...mia matia stis stiles kai stin poikilia twn thematwn mas, ta leei ola !!! XRONIA MAS POLLA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. omws dn anairei to ti tha borusame na xame kanei kai meta ton avgousto ...efxaristw poli gi auto to ar8ro , kai auti tin mirki (auto)kritiki pu sigoura xreiazomaste, gia na ginoume kaliteroi, pu autos allwste einai kai o skopos !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φοβερή επιλογή τραγουδιού. πολυ καλό κείμενο Κωνσταντίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Prwton den xerw poios einai o kwnstantinos :) :) !!!

    defteron i alitheia legetai kai i autokritikh ginetai gia na pame akoma kalutera gia kanena allo logo!

    to epiteugma tou glentiou einai mexri shmera apisteuto omws epeidi exw tin timi na se xerw opws kai tous perissoterous sidaktes, xerw oti ta oneira mas einai poli megalytera!

    apoloh se efxaristw odws einai tragoudara, se perimenoume ellada molis gyrisei o stratiwtis tom!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. very nice dare!!!elpizw kai egw meta apo ena duskolo xrono (meta ton augousto opws leei kai to afentiko)..na erthoun ta kalutera!!!

    theloume glenti afentikaaaaaaaa!!!!!!!

    breed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φίλε dAre, αρχικά πρέπει να σε μπερδεύουν με κάποιον άλλον! εσύ είσαι ο άνθρωπος που όπως ένας τέλειος manager, κοιτάζει την πραγματικότητα κατάματα, τη συζητάει και ξέρει ποια είναι η λύση. μόνο αν βάζουμε συνέχεια τη ψυχή μας και μόνο (πολυ σημαντικό) αν δεν απογοητεύομαστε και δεν ξεχνάμε τις δυνατότητες μας, μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και ανήκουμε... χρόνια μας πολλά dAre !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. manager apo tous ligous!

    (i politiki twn metagrafwn ti leei twra to kalokairi?hahaha)

    ΑπάντησηΔιαγραφή