Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Θέλει την προεδρία της ΕΕ ο Σβαρτσενέγκερ !



Ο πρώην διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Αρνολντ Σβατσενέγκερ έχει πολιτικές βλέψεις και μάλιστα πέραν της πατρίδας του, αφού στενός συνεργάτης του τον προτρέπει να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ο 63χρονος πρώην «μίστερ Υφήλιος» αυστριακής καταγωγής, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πολιτικό του μέλλον δήλωσε ότι οι δικοί του και οι συνεργάτες του τον προτρέπουν να επιστρέψει στην Ευρώπη και να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΕ.

Το περιοδικό Newsweek, στο πλαίσιο αφιερώματος για τον Σβαρτσενέγκερ, φιλοξενεί δηλώσεις συνεργατών του, αλλά και της συζύγου του Μαρία Σράιβερ.

Ο στενός συνεργάτη του «Εξολοθρευτή», Τέρι Τάμινεν δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Τα επόμενα χρόνια η ΕΕ θα πρέπει να επιλέξει έναν πρόεδρο μεγάλης εμβέλειας, έναν άνθρωπο ικανό να ενώσει την Ευρώπη. Οι Γάλλοι δεν θέλουν Γερμανό, οι Γερμανοί δεν θέλουν Ιταλό και πάει λέγοντας. Δεν είναι προτιμότερο να διαλέξουν έναν Ευρωπαίο από τις ΗΠΑ που θα αναβιώσει τα οράματα ενός Ουάσινγκτον ή ενός Τζέφερσον σε μια νέα και ενωμένη Ευρώπη;».

«Ό,τι αποφασίσει ο Άρνολντ, είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει με κέφι και θα έχει αποτέλεσμα» υποστηρίζει η Σράιβερ.

Ένα πράγμα πάντως είναι σίγουρο. Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μάλλον πήρε πολύ σοβαρά υπόψη του το αστείο που του έκανε προσφάτως ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον όταν σε συνάντησή τους στο Λονδίνο του είπε ότι «πρέπει να αλλάξετε το Σύνταγμα των ΗΠΑ ώστε να μπορέσετε να θέσετε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΕ».


Glenti Comment: Θα μας... εξολοθρεύσει !!!


πηγή: news.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου