Κυριακή 3 Απριλίου 2011

The American Dream (animated film)



Χρειάζεται απλώς να αλλάξεις μερικά ονόματα όπως το FEDERAL RESEARVE BANK με το ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ώστε το Αμερικάνικο όνειρο να γίνει Ελληνικό ή Παγκόσμιο.

Μόνο που στο τέλος δεν θα φωνάξεις το THIS IS AMERICA αλλά το αυθεντικό από τους ήρωες του MARVEL , THIS IS SPARTA.

Ελπίζω να δείτε τα φανταστικά κινούμενα σχέδια, τα οποία διαλέξαμε σήμερα για τη στήλη μας Cinema Moments, πριν τα εξαφανίσουν!






by G. J. White

3 σχόλια:

  1. εκπληκτικά τα κινούμενα σχέδια... όποιος δεν θέλει να δει τα zeitgeist για να καταλάβει το σύστημα των τραπεζών, ποιοι είναι οι πραγματικοί φταίχτες, και ποια είναι η... μόνη λύση, τότε να δει το The American Dream και δεν θα μετανιώσει. ας ανοίξουμε το μυαλό μας, ας μην αποβλακωθούμε τελείως. εξαιρετική ανακάλυψη Mr. White!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πράγματι αυτοί που την μία στιγμή φαίνεται να σου δίνουν τα πάντα την άλλη σου τα παίρνουν όλα...το σύστημα είναι οργανωμένο και εμείς καταναλώνουμε ό,τι μας πουλάει... Πότε θα ξυπνήσουμε απο τον ύπνο του αδίκου και θα βγούμε στους δρόμους όπως έγινε στην Αργεντινή... Ξυπνάτε παιδιά, ο εχθρός φορά σακάκι, κρατά ομόλογα και βρίσκεται έξω από την πόρτα σας... μέσα στις οθόνες της τηλεόρασής σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε κάν.. Παιδιά είναι απίστευτα άσπρο-μαύρο..
    Δέν είναι έτσι στην πραγματικότητα και φυσικά είναι αρκετά πολλές οι διαφορές μεταξύ της Ελληνικής κεντρικής τράπεζας με του Fed..

    Προπαγάνδα με στόχους που δέν μπορώ να κατανομάσω..

    Το άν αυτή η επίθεση και στοχοποίηση των τραπεζών (που παρουσιάζονται ώς κλέφτες που σε άλλες εποχές τους κρεμάγαν) είναι απίστευτα αισχρή ασχέτως αν ενισχύει το αίσθημα του λαού..

    Αυτό που ζητάμε δηλαδή είναι κάποιος να πάρει την ευθύνη? Η τράπεζα φταίει που πήραμε δάνειο με τα επιτόκια της?.. Αυτή μας ανάγκασε και μας πήρανε το σπίτι?..

    Στοιχεία ψυχολογίας που ενισχύουν την επιρροή έχουν ήδη βρεθεί (Ο κεντρικός ήρωας 2 φορές προσπαθεί να φύγει και να μας αφήσει άβουλους και εν άγνοια) κτλπ..

    Μήν πέφτετε τόσο εύκολα στην παγίδα..

    Δέν είστε θύμα του συστήματος αλλά ένας ακίνητος μικρός μηχανισμός..

    Είναι προφανές οτι όταν δέχεσαι να δανειστείς τότε θα πέσεις στον έλεγχο του δανειστή με την έννοια οτι του χρωστάς..

    Το καλύτερο θα ήταν να διαβάσετε το βιβλίο "The Rothschild House" του Φέργκιουσον για να κατανοήσετε κάποια βασικά γεγονότα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή