Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Επείγον χειρουργείο για Σερένα Γουίλιαμς


Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση χρειάστηκε να υποβληθεί η Σερένα Γουίλιαμς, καθώς, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπός της, Νικόλ Σάμποτ, υπέστη πνευμονική εμβολή!

Στον πνεύμονα της κορυφαίας τενίστριας εντοπίστηκε θρόμβος αίματος και χρειάστηκε να μπει άμεσα στο χειρουργείο, καθώς η ζωή της κινδύνευε άμεσα.

Η 29χρονη πρωταθλήτρια υπέστη πνευμονική εμβολή και παραμένει νοσηλευόμενη, καθώς οι γιατροί θέλουν να αποκλείσουν νέες επιπλοκές στην υγεία της.

Η ίδια με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε την περιπέτεια της υγείας της "τρομακτική και δύσκολη" και ελπίζει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στα κορτ στις αρχές του καλοκαιριού.

Η Γουίλιαμς παραμένει εκτός αγώνων από το καλοκαίρι, όταν τραυματίστηκε σε ανύποπτη στιγμή στο πόδι πατώντας σπασμένο γυαλί ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο του Μονάχου.

Την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό για το πόδι της και επιστρέφοντας στο Λος Αντζελες διαπιστώθηκε το πρόβλημα στον πνεύμονα.


πηγή: sigmalive.com

1 σχόλιο:

  1. είμαι σίγουρος ότι τη ματιάσαν οι υπόλοιπες τενίστριες γιατί μπορεί να χτυπήσει μία μπάλα με διπλάσια δύναμη από αυτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή