Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ενας προφήτης µα τι προφήτης !


Εχει "αφορίσει" µε δηλώσεις του τον µουσουλµανισµό. Τον σιωνισµό. Τους οµοφυλόφιλους. Τον Ελτον Τζον. Τα δύο µεγάλα κόµµατα αλλά και τα µικρότερα της Αριστεράς. Στο νέο του ανακοινωθέν - παραλήρηµα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείµ εξαπολύει επίθεση µε πρωτοφανείς εκφράσεις κατά του υπουργού ∆ικαιοσύνης Χ. Καστανίδη: ο λόγος είναι - όπως υποστηρίζει ο µητροπολίτης - ότι ο υπουργός µε το νοµοσχέδιο που βρίσκεται σε διαβούλευση για την καταπολέµηση του ρατσισµού προστατεύει εκτός των άλλων οµάδων και τους οµοφυλόφιλους...

Από το νέο ξέσπασµα του µητροπολίτη στο ανακοινωθέν που εξέδωσε χθες δεν λείπουν και οι νέοι «αφορισµοί» του για τους οµοφυλόφιλους. Οµως αυτή τη φορά ο 55χρονος µητροπολίτης που είναι και µέλος της ∆ιαρκούς Ιεράς Συνόδου έγινε και... προφήτης· εµµέσως πλην σαφώς, στοτέλος της ανακοίνωσής του προεξοφλεί τι θα συµβεί όταν ο κ. Καστανίδης βρεθεί – όπως αναφέρει – ενώπιον του Θεού. Οπως λέει, «επειδή εκ των έργων του (σ.σ.: εννοεί τον κ. Καστανίδη) αποδεικνύεται ότι δεν πιστεύει στην κρίση του αιώνιου Θεού δηµοσία του λέγω ότι θα θυµηθεί “σύντοµα” τον ταπεινό µου λόγο, όταν αναποδράστως, έκων άκων, όπως κάθε άνθρωπος, θα βρεθεί ενώπιόν του. Αλλά θα είναι πολύ αργά γι’ αυτόν».

Επιτίθεται όµως και µε άλλες ακραίες εκφράσεις στον υπουργό αλλά και τους οµοφυλόφιλους. «Ντρέποµαι ως ορθόδοξος επίσκοπος και ως Ελλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώµατα µε τον κ. Καστανίδη».

Σε άλλο σηµείο αναρωτιέται αν «υπάρχει κατά τη γνώµη των συντακτών του νοµοσχεδίου και έτερο φύλο στο ανθρώπινο γένος».

Προσθέτει πως η οµοφυλοφιλία είναι εκτρωµατική ψυχοσωµατική έκπτωση και στη συνέχεια ρωτάει: «Είναι εποµένως λογικό, δίκαιο και ηθικό να περιβάλλεται µε πολιτειακό κύρος υπό το πρόσχηµα της καταπολεµήσεως εκδηλώσεων ρατσισµού και ξενοφοβίας µία τέτοιου είδους εκτροπή της ανθρώπινης προσωπικότητας επειδή το διατάσσουν οι γνωστοί διεθνείς κύκλοι; (...) Ωστε λοιπόν υπάρχει και άλλος σεξουαλικός προσανατολισµός στο ανθρώπινο γένος που πρέπει να τον περι βάλει µε νοµικό κύρος η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;».

Υπενθυµίζεται ότι στις αρχές του έτους οι φραστικές επιθέσεις του κ. Σεραφείµ κατά των µουσουλµάνων και των Εβραίων προκάλεσαν τον ξεσηκωµό των θρησκευτικών τους κοινοτήτων στην Ελλάδα.

Οι Αφορισμοί

Για τον µουσουλµανισµό:

«Αποτελεί καταστροφική λατρεία µη συµβατή µε τις προβλέψεις του ισχύοντος εν Ελλάδι Συντάγµατος, όπου στο άρθρο 13 καθιερώνεται η ελευθερία θρησκευτικής συνειδήσεως (...)».

Για τους οµοφυλόφιλους:

«Εντός της τραγικότητός των προκαλούν άλγος και συµπάθειαν αλλά την ευτελή πρακτική αυτών, η οποία τυγχάνει αποτρόπαιος και εξόχως αποϊεροποιούσα το ανθρώπινον πρόσωπον, προξενούσα εν ταυτώ τραγικάς ασθενείας εις το τε σώµα και την ψυχήν εκ της παραχρήσεως των σωµατικών οργάνων άλλως προορισµένων ως ευκόλως αντιλαµβάνεσθε».

Για τους Εβραίους:

Ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθµό ότι υπάρχει µια παγκόσµια προοπτική για την καταστροφή της οικογένειας αλλά και των εθνικών κρατών και ότι «πίσω από όλη αυτήν την ιστορία είναι ο διεθνής σιωνισµός».



πηγή: tanea.gr

3 σχόλια: