Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Βγαίνουν στους δρόμους τα τρακτέρ


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν από σήμερα οι αγρότες της Θεσσαλίας, της Θράκης και της Μακεδονίας έπειτα και από την «άκαρπη» όπως τη χαρακτήρισαν συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σήμερα στις 11:00 το πρωί, οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών θα ξεκινήσουν με τα τρακτέρ τους και θα συναντηθούν στη διασταύρωση Σερρών -Σιδηροκάστρου, επί της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης. Οι αγρότες θα έχουν προορισμό τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα, ενώ στις προθέσεις τους είναι να κλείσουν με τα τρακτέρ τους τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Στη Λάρισα θα υπάρξει προσυγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στον κόμβο Γυρτώνης και η επιτροπή αγροτών του νομού έχει απευθύνει προσκλητήριο προς τους αγρότες της περιοχής, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αγρότες θα αποφασίσουν ανάλογα με τη συμμετοχή για το εάν θα πορευτούν προς τα διόδια Μακρυχωρίου, όπου θα σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των αγροτών.

Ωστόσο, η κεντρική εισήγησηίναι να μην κλείσουν οι δρόμοι, έτσι τα αγροτικά μηχανήματα θα μείνουν παρατεταγμένα στην άκρη του οδοστρώματος.


Glenti Comment: Συνεπείς στο ετήσιο τους ραντεβού. Έχουν καταντήσει άκρως προβλέψιμοι...


πηγή: enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου