Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αθλητικές Μπένετον... τέλος !


Μία από τις παραδοσιακές ομάδες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και βόλεϊ, η Μπένετον, θα πάψει να χρηματοδοτείται από την ομώνυμη οικογένεια, από το 2012. Η είδηση ήρθε από το στόμα του Τζιλμπέρτο Μπένετον, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο όμιλος της Μπένετον σκοπεύει να αποσύρει τις χορηγίες της και όλες τις δραστηριότητές της από το μπάσκετ και το βόλεϊ, με το νέο έτος.

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό την οικογένεια Μπένετον, κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό αναμένεται να επηρεάσει κατά πολύ την ιταλική αγορά στον χώρο του αθλητισμού. Η δραστηριότητα της οικογένειας θα πάψει στις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, ενώ το μόνο τμήμα που προτίθεται να συνεχίσει να χρηματοδοτεί είναι αυτό του ράγκμπι.

" μια πολύ δύσκολη απόφαση", ανέφερε αρχικά ο Τζιλμπέρτο Μπένετον, για να εξηγήσει: "Η διαχείριση έχει γίνει πολύ ακριβή. Εχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα και πλέον τα έσοδα δεν καλύπτουν τα έξοδα. Εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο και τα νέα μέλη της οικογένειας δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα σπορ".


πηγή: sigmalive.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου