Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μέσι, Ρούνεϊ και Κακά στη Μάντσεστερ Σίτι !


Η ισοπαλία του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των "32" του Europa League μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί επική, καθώς οι "πολίτες" διαθέτουν στις τάξεις τους μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Γούειν Ρούνεϊ, ο Κακά, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Φερνάντο Τόρες και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όχι, δεν τρελαθήκαμε ξαφνικά..

Ένα λάθος της ομάδας που ανέλαβε το ενημερωτικό πρόγραμμα (match programme) του παιχνιδιού της περασμένης Τρίτης (15/02), είχε ως αποτέλεσμα, στη σχετική φωτογραφία του ρόστερ της αγγλικής ομάδας, να έχουν... ποζάρει περίπου 60 (!) παίκτες, μεταξύ των οποίων διάφοροι μάγοι της "στρογγυλής θεάς" που φυσικά δεν αγωνίζονται στη Σίτι.

Σύμφωνα με την "Guardian", οι υπεύθυνοι για την έκδοση του match programme χρησιμοποίησαν μια φωτογραφία από την εν λόγω ιστοσελίδα, η οποία όμως είχε χρησιμοποιηθεί για χιουμοριστικούς σκοπούς και προφανώς δεν κατάλαβαν τη διαφορά.

Έτσι, όταν οι άνθρωποι του Άρη συναντήθηκαν με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Γκάρι Κουκ, με σκοπό να του δείξουν το match programme, ο τελευταίος κατάλαβε πως είχε γίνει λάθος, επισημαίνοντάς το με ευγενικό τρόπο στους "κίτρινους".

Ως εκ τούτου, οι γηπεδούχοι έσκισαν το πρόγραμμα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον Γκάρι Κουκ για την παρ' ολίγον γκάφα ολκής που πήγαν να κάνουν.

Υ.Γ: Για όσους απορούν για τον τύπο με την ερυθρόλευκη μπλούζα που βρίσκεται στη μέση της φωτογραφίας, πρόκειται για τον "Ουόλι", έναν ήρωα από παιδικές ιστορίες με τη φανέλα της Σίτι.



πηγή: contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου