Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η Bild ξεπέρασε το Spiegel στη Γερμανία


Ο δικτυακός τόπος της μεγάλης κυκλοφορίας γερμανικής ταμπλόιντ Bild πήρε το 2010 την πρώτη θέση στην κατάταξη των ενημερωτικών ιστοχώρων στη Γερμανία, με 1,75 δισεκατομμύριο επισκέπτες (άλμα 46,3% στις επισκέψεις).

H Bild ξεπέρασε το δικτυακό τόπο του έγκυρου περιοδικού Spiegel (1,64 δισ. επισκέπτες, +15,9%) που κυριαρχούσε έως τώρα στην κατάταξη, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν τη Δευτέρα στη δημοσιότητα από τη Γερμανική Ομοσπονδία Τεχνολογιών Αιχμής (BITKOM).

Οι δύο δικτυακοί τόποι, οι Bild.de και Spiegel Online, συγκεντρώνουν μαζί το 40,2% των επισκέψεων που δέχονται συνολικά οι πρώτοι 20 ενημερωτικοί ιστοχώροι στη Γερμανία, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Bild, με καθημερινή κυκλοφορία 3,5 εκατομμυρίων φύλλων και 12 εκατομμύρια αναγνώστες, είναι η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στην Ευρώπη και ξεκινάει τώρα για να κατακτήσει και το Διαδίκτυο.

Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της ταμπλόιντ εφημερίδας, η οποία είναι διάσημη για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες που δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα της και για τους προκλητικούς τίτλους της, είναι δωρεάν.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό Spiegel έχει κυκλοφορία λίγο μεγαλύτερη από ένα εκατομμύριο αντίτυπα και το διαβάζουν κάθε εβδομάδα έξι εκατομμύρια αναγνώστες.


πηγή: news.in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου