Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Sugar Baby Love, Granada Version (video)


Γεια σας αδέρφια !!!

Μήπως νομίζετε ότι μόνο εμείς οι Έλληνες είμαστε σούργελα; Ε, όχι λοιπόν! Ένα μήνα στην ξενιτιά, στην Ισπανία, και κατάφερα να μετατρέψω τους συγκατοίκους μου σε αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί! Είχε προηγηθεί βεβαίως η αφορμή. Το τραγούδι που επιλέξαμε είναι το πολύ γνωστό στην Ελλάδα Sugar Baby Love από τους The Rubettes ή αλλιως το τραγούδι της έναρξης του Ράδιο Αρβύλα... Απολαύστε την ερμηνεία μας και στείλτε μας τα σχόλια σας !!




by Alejandro

5 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχα... τεράστιε Alejandro! μετέτρεψες τα παιδιά από φυσιολογικά σε γλεντο-παιδιά !!! φανταστικό! να το στείλετε και στην εκπομπή! αγαπημένο το CLASSIC σημείο στο οποίο πρωτοεμφανίζεσαι και κάνεις την τσιρίδα! είσαι για μεγάλα entrance! και φυσικά η σκηνή στο ντουζ! και κυρίως εκεί που ανοιγόκλεινε η πόρτα. μεγάλα παλικάρια οι συμπρωταγωνιστές! και στα Ισπανικά: Bien hecho chicos! Usted está ahora oficialmente los miembros de nuestro blog! Nos encanta España!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορυφαίο βίντεο. Γέλασα με την ψυχή μου. Δεν σε πήρε και πολύ καιρό να βγάλεις την τρελαμάρα και από τους συγκατοίκους σου... Μπράβο! Είσαι άξιος πρεσβευτής της πατρίδας στο εξωτερικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den thelan kai poli !!! to eixan apo mesa tus , apla tus voithisa na to vgaloun pros ta exw ...xaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή