Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Esmée Denters - Η θηλυκή YouTube Star !



Ο κακός χαμός γίνεται με τον απόλυτο σταρ του YouTube, τον 16χρονό Justin Bieber. Ο συντάκτης μας Νίκος μας είχε παρουσιάσει πριν από λίγους μήνες ένα αφιέρωμα στον συμπαθέστατο Justin.

Σήμερα, σειρά παίρνει η εξίσου συμπαθέστατη Ολλανδέζα, Esmée Denters. Η Esmée σήμερα είναι 21 χρονών. Όμως ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το πρώτο της βίντεο στο YouTube η Esmée το ανέβασε στις 13 Σεπτεμβρίου του 2006. Τότε ήταν μόλις 17 χρονών. Εξαιρετικό και δυναμικό ντεμπούτο για την Esmée. Για να το δούμε...



Οι φίλοι του YouTube φυσικά και δεν αγνόησαν ένα τέτοιο ταλέντο και της χάριζαν έκτοτε καθημερινά χιλιάδες views... Αλλά η σχέση ήταν αμφίδρομη. Η Denters συνέχιζε να ανεβάζει home-video με τον εαυτό της να τραγουδάει καραόκε ή ακαπέλα εξαιρετικά ερμηνευτικά κομμάτια. Δείτε την ας πούμε στο Irreplaceable της Beyonce...



Η Esmée εκτός από τη φωνή της ξέρει να χειρίζεται υπέροχα και το πιάνο. Ακούστε τη στο πολύ όμορφο Dance with my father.



Με τα βίντεο της να φτάνουν εκατομύρια views, η Esmée έγινε γνωστή και στο μουσικό κόσμο. Στις 28 Μαϊού του 2007 ανεβάζει, λοιπόν, ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει το What goes around του Justin Timberlake. Με το που τελειώνει το τραγούδι βλέπουμε ακριβώς δίπλα της να κάθεται ο ίδιος ο Justin που δηλώνει ότι τραγουδάει το κομμάτι καλύτερα από αυτόν!



Και στη συνέχεια όλα πήραν το δρόμο τους. Η Esmée συνέχισε να ανεβάζει βίντεο, το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο ήρθε και το 2009 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο που έχει τον τίτλο Outta here. Ας ακούσουμε το ομώνυμο τραγούδι που αποτέλεσε και το πρώτο της επαγγελματικό βίντεο-κλιπ!



Και με ποιον θα έκανε το πρώτο της ντουέτο σε δίσκο; Μα φυσικά με τον Justin Timberlake! Ακούστε και δείτε το δυνατό Love Dealer...



Και για τέλος αφήσαμε τη σύνδεση της Esmée με τον απόλυτο star που έβγαλε το YouTube, τον Justin Bieber!

Στο πρώτο βίντεο, το 2008, ο Justin φλερτάρει με τη μελωδική φωνή του την Esmée, τραγουδώντας της το With You...



Και η συνέχεια δίνεται το 2010, όταν και οι δύο είναι πλέον εξαιρετικά διάσημοι και πετυχημένοι. Δείτε και τη δεύτερη συνάντηση τους!



Αυτό ήταν το βίντεο-αφιέρωμα στην Esmée, που αποδεικνύει ότι το πραγματικό-ταλέντο δεν χάνεται στη δημοκρατία του YouTube !!!

1 σχόλιο: